Nokia 9. EXCLUSIV, IMAGINI NOI cu Telefonul

Nokia 9. Imagini noi cu telefonul finlandezilor de la HMD Global ne arata design-ul final si marea dezamagire care va fi oferita de catre ei pentru clienti.

Nokia 9 imagini presa

Nokia 9. Cu doar 4 zile inainte de prezentarea telefonului, iata ca au aparut si primele imagini de presa, de inalta rezolutie, care confirma modul in care urmeaza sa arate smartphone-ul pregatit de catre HMD Global. Dupa cum puteti vedea, vorbim despre un telefon Nokia 9 care are un design invechit, cu margini groase pentru ecran in partile superioara si inferioara, semn ca procesul sau de dezvoltare a durat cu mult prea mult, din pacate.

Nokia 9 imagini presa telefon

Nokia 9. Pe de alta parte, putem vedea iar camera cu 5 senzori de imagine, care a fost dezvoltata pentru o perioada mult mai lunga de timp decat si-ar fi dorit HMD Global, lansarea telefonului fiind amanata de cateva ori. Imaginile nu prezinta ceva nou in legatura cu Nokia 9, iar asta pentru ca am mai vazut telefonul si in trecut, ele fiind doar de rezolutie mult mai buna, pentru a arata mai clar cum a fost gandit design-ul acestui noi model de telefon Android.

Nokia 9 apare in noi imagini de presa, de inalta rezolutie

Nokia 9 imagini presa lansare

Nokia 9. Avand in vedere ca telefonul a avut nevoie de atat de mult timp de dezvoltare, el va avea integrat un chip Qualcomm Snapdragon 845, vechi si cu mult sub Snapdragon 855, aceasta fiind o mare problema. Separat de asta, nu se stie ce spcificatii au senzorii de imagine pe care Nokia 9 ii va avea, insa asteptarile sunt enorme pentru telefon, iar asta din cauza faptului ca pana acum nu a mai fost lansat un telefon de acest gen, mai ales de la finlandezi.

Nokia 9 imagini presa lansare romania

Nokia 9. Telefonul a fost deasemenea certificat astazi pentru vanzare in Europa de catre autoritati, semn ca lansarea este grabita de catre finlandezi, mai ales ca prezentarea va avea loc in data de 24 februarie. Nu este cunoscuta inca ziua in care Nokia 9 va fi lansat in magazine, insa se stie ca telefonul ar urma sa coste 750 – 800 de euro in momentul in care va fi disponibil, un pret destul de mare pentru tehnologiile invechite pe care le include.

5 COMENTARII