unc0ver, iOS 12 jailbreak, a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

unc0ver, iOS 12 jailbreak, a fost lansat in sfarsit pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iata cum poti face imediat instalarea in iDevice-urile tale.

unc0ver

unc0ver, este prima solutie de iOS 12 jailbreak care a fost lansata pentru iPhone, iPad, si iPod Touch astazi pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga, dupa luni de asteptare. V-am spus acum vreo saptamana ca nu vom mai avea foarte mult de asteptat pentru lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 12, iar unc0ver vine sa rezolve aceasta problema acum.

unc0ver, este disponibil in momentul de fata intr-o versiune care implica folosirea unui calculator pentru a face jailbreak, pe care o puteti folosi pentru a face iOS 12 jailbreak din telefoane. In ambele situatii este bine sa stiti ca unc0ver este oferit acum intr-o versiune nu tocmai perfecta, astfel ca acest iOS 12 jailbreak ar putea avea diverse probleme.

unc0ver aduce primul iOS 12 jailbreak pentru iPhone si iPad

unc0ver, vine, deocamdata, cu suport pentru iDevice-urile care au chip-uri A8X – A11, adica toate cele care pot instala iOS 12, pana la iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, sau tabletele iPad Pro din 2018. Pentru restul iDevice-urilor ar trebui sa puteti face iOS 21 jailbreak cu unc0ver, iar clipul video de mai sus va arata cat de simpla este aceasta experienta.

unc0ver, are suport partial pentru Cydia in momentul de fata, deci e posibil ca unele dintre tweak-uri sa nu functioneze in mod corect dupa ce faceti iOS 12 jailbreak pe terminale. Daca sunteti interesati sa faceti iOS 12 jailbreak cu unc0ver, atunci puteti descarca solutia din aceasta pagina, si va reamintesc faptul ca e bine sa faceti un backup inainte de a incepe.

unc0ver, are si cateva specificatii speciale de care trebuie sa tineti cont inainte de a face jailbreak :

  • Delete OTA file from Settings – Storage if present and reboot before attempting the jailbreak to prevent a possible bootloop
  • This versions contains full-fledged Cydia and Substrate support for iOS 12 on compatible devices that are listed above. This means that Cydia and Tweaks are fully functional
  • Some repos may not function with Cydia/APT yet due to a bug in Apple’s code on iOS 12 (See https://twitter.com/sbingner/status/1099050396557893632)
  • This is considered to be safe to try as long as you make sure you have no downloaded OTA file
  • It is still possible to restore or downgrade your device to iOS 12.1.1~b3 to use this jailbreak even if you are on iOS 12.1.3 or up (See https://twitter.com/Pwn20wnd/status/1093191940831567872)
  • Reboot and re-attempt the jailbreak if it gets stuck at “Extracting Cydia…”

30 COMENTARII

  1. Deci s-a lansat pentru o anumita grupa de utilizatori, sincer as incerca jb doar de dragul vremurilor in care faceam ce vroiam cu telefonul meu + pentru a-mi extinde functionalitatea carplay-ului de pe masina

  2. salut ma ajuti si pe mine te rog bag Undecimus-v3.0.0-b29.ipa in cydia inspector imi cere user si pass le bag si imi da eroare ce poate sa fie ?

  3. eu am IPAD AIR vad ca nu e compatibil ca asta
    de fapt nu cred e sigur
    stiti cumva daca s-a rezolvat si pt ipad air?sau… nici nu o sa mearga?