Huawei P30 PRO, va DISTRUGE Samsung GALAXY S10

Huawei P30 PRO, va distruge Samsung GALAXY S10 cu noutatile pe care le va aduce, Huawei avand in plan sa ofere foarte multe schimbari pentru clientii sai.

Huawei P30 PRO galaxy s10

Huawei P30 PRO, este pregatit pentru lansare in aceste momente, iar in baza a ceea ce am aflat pana acum, inclusiv despre Samsung GALAXY S10, urmeaza sa distruga noul smartphone al coreenilor. Cel mai mare avantaj al Huawei P30 PRO va fi noua camera quad, care va fi cu siguranta superioara celei implementate in Samsung GALAXY S10, iar asta stim inca de zilele trecute, cand expertii in fotografie ne-au confirmat fara vreun dubiu acest lucru.

Huawei P30 PRO, va veni cu o noua camera quad, superioara celei oferite in seria anterioara de telefoane, Samsung GALAXY S10 abia reusind sa ajunga din urma P20 Pro in ceea ce priveste calitatea camerei. Asta inseamna ca Huawei P30 PRO va depasi lejer Samsung GALAXY S10 cu noua camera, si se va aseza confortabil pe “tronul” de rege, asa cum predecesorul sau a facut-o in primavara anului trecut, si a “domnit” fara probleme pana in prezent.

Huawei P30 PRO vine cu multe noutati si va domina Samsung GALAXY S10

Huawei P30 PRO, va veni deasemenea cu o baterie de capacitate mai mare decat cea integrata in Samsung GALAXY S10 Plus, ecranul putand fi un serios dezanvantaj, Samsung fiind neintrecuta de catre Huawei vreodata in acest capitol. Huawei P30 PRO are deasemenea si incarcarea rapida mult mai rapida decat Samsung GALAXY S10, si pe partea de performante ar putea deasemenea sa fie superior, daca acel chip Kirin 980 a fost imbunatatit.

Huawei P30 PRO, ar putea veni si cu o camera frontala mai buna pentru a egala, sau chiar intrece Samsung GALAXY S10, care are cea mai buna camera de acest gen, folosita in vreun smartphone. Huawei P30 PRO nu va avea un pret de vanzare mai mic decat cel al telefoanelor Samsung GALAXY S10, asa ca acest lucru nu-i va ajuta pe coreeni, insa camera este un foarte mare punct de atractie, impreuna cu autonomia bateriei, care cu siguranta vor conta.

Huawei P30 PRO, va fi prezentat de catre Huawei in cadrul unei conferinte care are loc pe 26 martie la Paris, asa ca atunci vom afla toate noutatile importante pentru aceste telefoane mobile.

17 COMENTARII

  1. Daca pana acum Apple se batea doar cu Samsung in segmentul premium acum cei doi trebuie faca fata si noilor veniti , Xiaomi , Huawei , OnePlus .
    Parerea mea ca nu doar Samsung a avut de pierdut , chinezii au ciupit de la toti inclusiv de la Apple , pana la urma nu dam vina pe pret si pe fanii lui Apple care nu si-au reinoit idevice-urile .

  2. Te înșeli! Eu sunt unul dintre acei care au în casa X și 8 și iPad, dar eu folosesc Mate 20 pro și este peste telefonul soției, la orice capitol, începând cu finisajele și terminând cu ce vrei tu

  3. Doamne fereste !! Inca unul !! De unde apareti ?? Va da drumul pe rand ??? In primul rand eu nu am comparat Mate 20 Pro cu camera lui iPhone X. Am comparat-o cu Note 9 care este singurul telefon pe piata cu f/1.5. Ai habar ce inseamna f/1.5 versus f/1.8 cat au celelalte telefoane ??

  4. Huawei P30 PRO nu va avea un pret de vanzare mai mic decat cel al telefoanelor Samsung GALAXY S10, asa ca acest lucru nu-i va ajuta pe coreeni, insa camera este un foarte mare punct de atractie, impreuna cu autonomia bateriei, care cu siguranta vor conta.

    – Daca H P30 Pro e mai scump ca S10, nu ii va ajuta pe chinezi (ai scris coreeni), cand ai timp rectifica 🙂

  5. Stii ca in fotografie nu e totul despre luminozitatea senzorului. Sunt mai multi factori…Recunosc ca nu am studiat amanuntit senzorii telefoanelor dar ce pot sa spun ca si un detinator de 20 Pro este ca telefonul face foarte multa post-procesare a pozei. Nu stiu daca il ajuta foarte mult la postprocesare faptul ca are capturate pozele cu mai multe camere (poate cu diferite setari?) sau il ajuta mai mult agoritmul de postprocesare dublat de un circuit hardware care sa poata sa execute algoritmul intr-un timp real…
    Ce mai stiu totusi este faptul ca senzorii color sunt naspa. Pentru un pixel (de forma unui patrat) trebuie sa fie 3 celule (una sensibila la lungimea de unda din zona de rosu una pt verde si una pentru albastru). Desigur, un patrat nu se imparte prea bine la 3 de aceea se pun de obicei 4 celule (in principiu 2 de verde).

    Revenind, intr-o lume ideala, daca ai avea un senzor “monocrom” peste care sa pui un filtru de Rosu inca un senzor monocrom cu filtru de verde si inca unul cu filtru de albastru, ai putea sa ai fidelitate maxima. Asa ca, teoretic, 3 camere monocrome peste care se pune cate un filtru de Rosu, verde respectiv albastru, ar fi ideal.