Apple anunta Progresul MAJOR facut de catre iOS 12

Apple anunta Progresul MAJOR facut de catre iOS 12

Apple a anuntat astazi ca iOS 12 a facut un progres major in ceea ce priveste rata de adoptie inregistrata pentru iDevice-urile sale, ceea ce este surprinzator din multe puncte de vedere. Conform celor de la Apple, 80% dintre iPhone, iPad, si iPod Touch-urile care sunt acum active, au deja instalata aceasta versiune a sistemului de operare de catre utilizatori.

Dintre toate iDevice-urile care au fost lansate in ultimii 4 ani, 83% au instalat iOS 12 in momentul de fata, rata de adoptie totala crescand cu 5 puncte procentuale intr-o singura luna. In comparatie cu iOS 11, iOS 12 are parte de o evolutie mult mai buna, ajungand la 75% rata de adoptie in ianuarie, fata de 65%, cat inregistra versiunea anterioara in ianuarie 2018.

iOS 12 e instalat pe 80% dintre iDevice-urile active

iOS 12 rata adoptie iphone ipad

iOS 12 reuseste sa atraga interesul unui numar mult mai mare de oameni, probabil multumita noutatilor importante oferite de catre compania Apple pentru clienti. Mai mult decat atat, iOS 12 ofera suport pentru mai multe modele de iDevice-uri, si pastreaza performantle la un nivel mult mai bun, asa ca e normal ca lumea sa vrea sa instaleze update-ul in numar cat mai mare.

Facand o comparatie cu Android 9, lansat inaintea iOS 12, acea versiune a sistemului de operare inca are o rata de adoptie mai mica de 1%, atat de mica incat Google nici n-o prezinta. Aceasta este marea diferenta dintre iOS 12 si Android 9, de care toata lumea ar trebui sa stie, pentru ca acum clientii Apple au parte de noutatile majore, in timp ce multi dintre cei cu Android inca spera la… nimic.