Huawei P30 PRO, Functia COLOSALA, ce LIPSESTE din iPhone, S10

Huawei P30 PRO, va fi lansat de catre Huawei cu o noua functie foarte importanta care nu exista astazi in iPhone XS Max, sau chiar Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO zoom 10x

Huawei P30 PRO, este anuntat de catre compania Huawei pentru lansare in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 26 martie la Paris, iar chinezii pregatesc ceva cu adevarat spectaculos pentru clientii lor. Se zvoneste de cateva saptamani ca printre functiile noi care vor fi oferite pentru Huawei P30 PRO se numara si una noua care va fi oferita multumita unui nou senzor de imagine care este integrat in camera modelelor noi de telefoane.

Huawei P30 PRO, ar urma sa aiba o noua camera quad integrata de catre chinezii de la Huawei, iar unul dintre senzorii de imagine pe care-i va oferi telefonul va avea capacitatea de a face zoom optic de pana la 10X. Asta inseamna ca Huawei P30 PRO va putea face imagini mult mai clare la distante mult mai mari decat oricare alt telefon care va fi lansat in aceasta primavara, iar totul multumita acestui senzor de imagine care va oferi zoom optic de pana la 10X.

Huawei P30 PRO va avea zoom optic 10X pentru camera quad

Huawei P30 PRO, va oferi, practic, zoom optic de 2 ori mai mare decat cel mai bun oferit in momentul de fata de catre Huawei MATE 20 Pro, si alte telefoane, ceea ce este o realizare impresionanta pentru orice producator. iPhone XS Max si Samsung GALAXY S10 ofera zoom optic de pana la 2X pentru camera, insa Huawei P30 PRO va oferi 10X, ceva ce si OPPO a promis pentru telefoanele sale, insa nimeni nu stie cand ar putea efectiv sa integreze schimbarea in produse.

Huawei P30 PRO, cu zoom optic de pana la 10X ar urma sa ofere o noua premiera pentru industria smartphone, iar asta cu siguranta va mentine telefonul in topul industriei in materie de fotografie. Daca Huawei P30 PRO va avea zoom optic de pana la 10X, iPhone 11 si Samsung GALAXY NOTE 10, sau chiar Samsung GALAXY S11, vor veni cu sisteme inferioare, iar asta pentru ca la Apple si Samsung nu se prea pune mare pret pe acest lucru.

Huawei P30 PRO, va fi lansat intr-un moment in care modelele anterioare de telefoane ale chinezilor inca raman cele mai bune in materie de fotografie, intrecand chiar si recent lansatul Samsung GALAXY S10.

Articolul precedentApple anunta cele mai bune 10 Poze din Shot on iPhone
Articolul următoreMAG, Flash Deals in ULTIMA ORA de Oferte EXCLUSIVE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.