Huawei P30 PRO, EXCLUSIV, Primele IMAGINI, FARA Camera Quad

Huawei P30 PRO, apare astazi in primele imagini exclusive care ne arata noul design, dar care confirma si faptul ca nu vine cu o camera quad, asa cum asteptam.

Huawei P30 PRO, EXCLUSIV, Primele IMAGINI, FARA Camera Quad

Huawei P30 PRO, apare astazi in primele imagini inaintea prezentarii oficiale din data de 26 martie, iar o prima dezamagire consta in faptul ca nu are acea camera quad pe care toata lumea o astepta. In schimb, Huawei P30 PRO vine cu o camera tripla, probabil identica cu cea pe care am vazut-o ieri la Huawei MATE X, si despre care presedintele diviziei pentru consumatori a Huawei nu a “suflat” vreo vorba, tocmai pentru ca vine cu acest telefon.

Huawei P30 PRO, nu are prezentat astazi ecranul, ci doar carcasa, care are inscriptia Vogue pe ea, fara sa fie vizibile marcajele pentru lentilele Leica, iar asta pentru ca unitatea a fost camuflata pentru a nu fi recunoscuta. Carcasa este prezentata aici cu o culoare lucioasa, predispusa la zgarieturi, insa forma telefonului reprezinta o combinatie intre P20 Pro si Mate 20 Pro, asa cum era de asteptat, de altfel, de la un dispozitiv de acest gen.

Huawei P30 PRO apare in primele imagini fara camera quad

Huawei P30 PRO, va avea o versiune 5G, care ar fi exact cea din aceste imagini, insa din pacate nu se cunosc specificatii cu privire la telefon, desi ce mai probabil vor fi similare cu cele ale Mate 20 Pro. Din pacate ecranul nu a fost prezentat in imagini pentru ca era unul montat doar ca sa permita folosirea acestui prototip al Huawei P30 PRO, nefiind componenta finala care va fi folosita de catre cei de la Huawei in versiuena care va fi pusa in vanzare si pentru clienti.

Huawei P30 PRO, are deasemenea noua camera tripla cu senzorii montati intr-o singura structura, fara a fi impartiti in doua bucati, asa cum s-a intamplat cu modelele anterioare, ceea ce ar putea ajuta la inregistrarea de poze mai bune. Pe de alta parte, marea dezamagire este ca nu vedem acea camera quad anuntata pentru Huawei P30 PRO, deci va trebui sa ne “multumim” cu aceasta tripla.

Huawei P30 PRO, va fi prezentat in data de 26 martie de catre chinezi, iar lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc undeva prin luna aprilie, deci mai e foarte mult de asteptat.

6 COMENTARII

  1. Dacă au reușit să facă cu 3 camere ce se credea că face cu 4, de ex zoom optic 10X, e cu atât mai bine și ei cu atât mai tari.

  2. Dacă au reușit să facă cu 3 camere ce se credea că face cu 4, de ex zoom optic 10X, e cu atât mai bine și ei cu atât mai tari.

  3. Oricum, nu e nimic sigur. Văd că reușește mai bine Huawei decat Apple să inducă în eroare și să mențină funcții ascunse până în momentul prezentării. ?