iOS 13. Functia ENERVANTA care va fi REZOLVATA

iOS 13. O schimbare asteptata de catre foarte multi utilizatori ai iPhone, iPad, si iPod Touch va fi implementata de catre compania Apple in actualizarea sistemului de operare.

iOS 13 volum

iOS 13. Dupa ani, si ani, de plangeri din partea utilizatorilor de iPhone, iPad, si iPod Touch, compania Apple a luat intr-un final decizia de a modifica o functie care ii cam enerveaza pe oamenii din intreaga lume. Mai exact, vorbesc despre acel indicator privind volumul difuzoarelor telefoanelor, care este afisat de fiecare data cand folosim butoanele de volum, incepand cu iOS 13 acesta urmand a fi eliminat, indicarea volumului urmand a fi facuta diferit.

iOS 13. Desigur ca deocamdata nu se stie clar cum va inlocui compania Apple acea interfata, pentru ca nu s-a oferit vreo informatie cu privire la acest lucru, insa cel mai probabil vom vedea un slider, asa cum are Android. Foarte multa lume s-a plans de aceasta implementarea facuta de catre Apple pentru a afisa nivelul volumului difuzoarelor telefoanelor, sau tabletelor, iar asta pentru ca acopera tot de pe ecran, insa iOS 13 ar trebui sa rezolve situatia.

iOS 13 va veni cu un indicator de volum diferit pe iDevice-uri

iOS 13. E destul de clar faptul ca foarte multa lume s-a plans de aceasta implementare, altfel inginerii celor de la Apple nu s-ar fi gandit sa faca vreo modificare din acest punct de vedere, insa a durat foarte mult pana cand modificarea este implementata. Schimbarea nu este una uriasa pentru iOS 13, insa e posibil ca Apple sa o prezinte ca una importanta, si sa o lege de cine stie ce alte schimbari care sunt pregatite pentru sistemul de operare aflat acum in dezvoltare.

iOS 13. V-am spus deja ca Apple urmeaza sa prezinte in mod oficial noua versiune a sistemului de operare in data de 3 iunie, atunci urmand a incepe WWDC 2019, eveniment asteptat de catre multi dezvoltatori. Lansarea primei versiuni beta a iOS 13 va avea loc in exact aceeasi zi, insa versiunea finala a sistemului de operare va avea loc abia pe la jumatatea lunii septembrie, asa ca veti mai avea de asteptat pana in momentul aparitiei sale in mod public.

9 COMENTARII

  1. Superb! Probabil va arăta ca indicatorul actual de volum de pe Homepod conectat la AppleTV, mic, subtil, plasat in colțul din dreapta sus al ecranului.