Samsung, Proces nou pentru COPIEREA Produselor Swatch

Samsung, a fost data in judecata de catre compania Swatch, fiind acuzata ca a copiat produsele elvetienilor, iata ce au decis sa ceara pentru furtul tehnologiilor.

Samsung copiat swatch

Samsung, nu se dezminte, iar dupa copierea produselor Apple, a decis sa copieze inclusiv produse ale companiei elvetiene Swatch, ea fiind actionata in judecata de catre ei pentru despagubiri. Apple a platit deja cateva sute de milioane de dolari pentru ca a copiat telefoanele iphone ale companiei Apple, iar acum ar putea plati niste sume serioase si pentru ca a copiat cadranele ceasurilor companiei Swatch, ceea ce pana acum putini au sesizat.

Samsung, a copiat cadranele ceasurilor Swatch, si a facut o serie de “fete” pentru smartwatch-urile sale, iar daca uitati la imaginea de mai jos, veti intelege de ce elvetienii cam au dreptate cand se plang. Swatch cere despagubiri de 100 de milioane de dolari pentru copierea unor cadrane pentru care are protectie cu brevet de inventie, acuzand Samsung de concurenta neloiala, si ca isi inseala consumatorii, care cred ca acele fete sunt rezultatul unei colaborari cu Swatch.

Samsung e acuzata de Swatch ca i-a copiat cadranele ceasurilor

Samsung copiat ceasuri swatch

Samsung, permite descarcarea acestor fete din magazinul sau virtual Galaxy Apps, unele dintre cele copiate fiind facute de catre dezvoltatori terti, dar coreenii incaseaza un comision din vanzarile facute prin intermediul magazinului. Swatch a contactat Samsung in decembrie pentru a-i aduce in atentie faptul ca i-a copiat anumite cadrane de ceasuri, dar si ca alti dezvoltatori au facut asta, unele fiind sterse din Galaxy Apps, insa coreenii n-au recunoscut ca au copiat cadranele ceasurilor elvetiene.

Samsung copiat cadrane swatch

Samsung, nu a oferit vreo declaratie in fata acestor acuzatii, insa din moment ce n-a facut suficient de multe pentru a impiedica publicare in magazinul sau de fete pentru smartwatch-uri copiate dupa cadranele Swatch, e clar ca nu-i prea pasa de asta. Swatch si-a dat seama ca “se lupta cu morile de vant”, asa ca a decis sa initieze acest proces, sperand sa obtina suma de 100 de milioane de dolari de la Samsung, sau ceva apropiat, pentru a-si acoperi daunele aduse brand-ului sau.