Samsung GALAXY NOTE 10, Vestea GROZAVA pentru Fani

Samsung GALAXY NOTE 10 are astazi o veste grozava pentru fani anuntata in mod oficial chiar de catre compania Samsung, iata ce va oferi pentru clientii sai.

Samsung GALAXY NOTE 10 eufs

Samsung GALAXY NOTE 10 are astazi prima veste gozava anuntata pentru fani, compania Samsung pregatindu-se sa ofere ceva ce foarte multi au asteptat pentru Samsung GALAXY S10, insa se pare ca va ajunge abia prin vara. Mai exact, cei de la Samsung au anuntat astazi lansarea noilor medii de stocare eUFS 3.0 de 512 GB, acestea aducand o crestere substantiala a vitezelor de transfer de date, dar totul in vara pentru Samsung GALAXY NOTE 10.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa aiba in premiera acest eUFS 3.0 de 512 GB, fiind primul tip de mediu de stocare de acest gen care este oferit pentru telefoane mobile, si desigur ca ajunge si in alte smartphone-uri Android. Acest nou mediu de stocare urmeaza sa aduca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 viteze de citire de pana la 2100 Mbps, plus viteze de scriere de pana la 460 Mbps, iar asta inseamna ca totul se va face mult mai repede in telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea un mediu de stocare ultra rapid

Samsung GALAXY NOTE 10 eufs stocare

Samsung GALAXY NOTE 10 va avea viteze de citire de 20 de ori mai rapide decat cele ale unui card microSD standard, si chiar de 4 ori mai rapide decat cele ale unui HD normal pentru calculatoare. Asta inseamna ca aplicatiile si jocurile ar trebui sa se deschida si sa se incarce mult mai repede decat in cazul telefoanelor actuale, Samsung GALAXY NOTE 10 putand creste substantial performantele telefoanelor, si putand imbunatati dincolo de limite experienta de care au parte oamenii.

Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa fie lansat in vara de catre compania coreeana, undeva prin cursul lunii august, insa noile medii de stocare eUFS vor fi disponibile pentru diversi producatori incepand de luna aceasta, inclusiv in versiuni cu 128 GB spatiu de stocare. Samsung va fabrica mediile de stocare si in versiuni de 256 GB, sau 1 TB, asa ca pentru Samsung GALAXY NOTE 10 vor exista multiple optiuni in ceea ce priveste spatiul de stocare pentru utilizatori.

Samsung GALAXY NOTE 10 ar trebui sa fie lansat cu preturi ceva mai mari decat modelele de anul trecut, insa diferenta va veni de pe urma implementarii unor componente noi, mai performante, precum acest mediu de stocare.