Windows 10, ANUNTUL OFICIAL pe care TOTI il ASTEPTAU

Windows 10 are astazi un anunt extrem de important facut cu privire la sistemul de operare chiar de catre un manager al companiei Microsoft, iata ce va oferi.

Windows 10 jocuri

Windows 10 a avut chiar zilele trecute dezvaluita o schimbare uriasa pe care compania Microsoft o pregateste pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar unul dintre managerii sai a cam confirmat ce urmeaza sa fie oferit. Mai exact, am aflat ca Windows 10 urmeaza sa permita instalarea de jocuri pentru XBOX ONE intr-un viitor nu foarte indepartat, si desigur ca va putea deasemenea sa le ruleze, ceva ce pana acum a fost complet imposibil, desi multa lume a dorit asta.

Windows 10 are confirmate de catre Phil Spencer, seful diviziei pentru jocuri si Xbox din cadrul Microsoft, schimbari importante pentru experienta de joc de care vor beneficia utilizatorii care au aceasta versiune a sistemului de operare Microsoft va anunta in cadrul E3 2019 unele dintre schimbarile pe care vrea sa le faca in cadrul Windows 10 pe partea de gaming, insa e greu de spus daca instalarea si rularea de jocuri pentru XBOX ONE va fi oferita chiar de acum.

Windows 10 are confirmate schimbari majore pentru gaming

Windows 10 va avea schimbarile impuse pentru ca Microsoft stie ca a facut greseli in trecut cu privire la experienta de gaming pentru jucatori, si incearca sa faca schimbari in baza experientei pe care a acumulat-o pana in prezent. Asta inseamna ca toti cei care se joaca de pe Windows 10 vor avea parte de imbunatatiri substantiale in ceea ce priveste experienta de joc, iar asta in conditiile in care Microsoft a mai facut acest lucru in actualizarea anterioara.

First priority is delivering a new Store experience for games that factors in all of our learnings from past challenges on the PC. I expect us to share more details on our plans here soon. At E3 this year, and throughout 2019, you’ll begin to see where we’ve been investing to deliver across Store, services, in Windows and in great games. It’s just the beginning.

Windows 10 este testat in momentul de fata in versiune beta de catre compania Microsoft pentru ca actualizarea April 2019 Update sa fie lansata in luna aprilie cu aceste modificati extrem de bune. Nu se stie daca rularea de jocuri de pe XBOX ONE in Windows 10 va fi posibila chiar din luna aprilie, dar daca asta nu se va intampla atunci, va trebui sa asteptam pana in toamna pentru aceasta schimbare foarte importanta pregatita de catre Microsoft.