Recunoasterea Faciala din GALAXY S10 PACALITA cu o Poza

Samsung GALAXY S10 are un sistem de recunoastere faciala care pot fi pacalit folosind o simpla poza, fiind astfel o simpla gluma in comparatie cu cel al iPhone XS.

samsung GALAXY S10 Recunoasterea Faciala Poza

Samsung GALAXY S10 vine cu Android 9 preinstalat de catre compania Samsung, iar dupa cum prea bine stiti deja, acest sistem de operare ofera un sistem de recunoastere faciala pentru securitate biometrica, sau mai bine zis o gluma de sistem. Google l-a implementat pentru ca utilizatorii sa se joace cu el cand se plictisesc, iar unii dintre cei care au primit telefoane Samsung GALAXY S10 in teste au demonstrat ceea ce stiam de ani de zile, ca sistemul e usor de pacalit.

Samsung GALAXY S10 are acest sistem de recunoastere faciala pacalit cu o poza afisata pe un iPhone X, iar mai jos puteti vedea cat de usor se face totul, insa nimic din ceea ce este afisat nu este nou. Am vazut si in trecut ca sistemul de recunoastere faciala din Android poate fi pacalit foarte usor folosind bucati de carton, sau poze afisate pe telefoane, iar Samsung GALAXY S10 nu beneficiaza de vreo protectie notabila cand vine vorba despre acest sistem.

Samsung GALAXY S10 are un sistem de recunoastere faciala foarte slab

Samsung GALAXY S10 nu are un sistem de recunoastere faciala la fel de avansat precum cel din iPhone X/XS, in ciuda faptului ca are ceea ce par a fi doua camere in ecran, realitatea fiind putin diferita. Sub ecranul Samsung GALAXY S10 se gaseste o camera frontala si un senzor pentru adancime, cel din urma fiind folosit pentru a facel selfie-uri cu efect bokeh, insa pentru nimic mai mult, asa ca in cazul recunoasterii faciale nu este folosit in vreun fel.

Samsung GALAXY S10 nu poate fi mai bun decat iPhone X/XS cand vine vorba despre recunoasterea faciala pentru ca nu a fost gandit in acest mod, el avand un cititor de amprente ultrasonic, acesta fiind gandit pentru securitate biometrica. Samsung nici nu permite folosirea sistemului de recunoastere faciala din Samsung GALAXY S10 pentru plati mobile, sau alte lucruri care necesita un nivel avansat de securitate, iar asta nu e de azi, de ieri.

Samsung GALAXY S10 este un telefon care are sisteme de securitate biometrica diferite de cele iPhone, iar acest lucru este perfect normal, si nu trebuie sa privim lucrurile altfel decat sunt.

Thanks to SD.