Prototipul 5G al OnePlus apare in Prima Prezentare VIDEO

OnePlus, prezinta in cadrul Mobile World Congress 2019 primul prootip de telefon 5G pe care intentioneaza sa il lanseze in cursul acestui an pentru clienti.

oneplus prototip 5g

OnePlus, a prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 primul sau prototip 5G produs folosind componente ale Qualcomm, care vor fi folosite si in multe alte modele de telefoane mobile in urmatoarele luni. Cei de la OnePlus n-au permis presei sa foloseasca prototipul sau de telefon 5G, si abia le-au permis sa se apropie oarecum de el pentru a-l vedea, si a-l fotografia, dar nu la apropiere foarte mare, pentru a nu-i vedea “secretele”.

OnePlus, a montat acest prototip de telefon 5G intr-un display amplasat in standul celor de la Qualcomm, iar in clipul video de mai jos il puteti vedea ruland prin streaming cateva jocuri folosind internetul 5G. Sistemul de gaming Shadow este folosit pentru streaming-ul de jocuri prin 5G de catre cei de la OnePlus, iar in mod teoretic totul functioneaza cat se poate de bine, asa cum ar fi si normal pentru un dispozitiv care are o conexiune de internet de viteza mare, si latenta mica.

OnePlus si-a prezentat primul prototip 5G inconjurat de mister

OnePlus, foloseste un modem 5G X50 al celor de la Qualcomm pentru a face demonstratiile pentru noua tehnologie, acesta putand sustine viteze de pana la cativa Gbps, in functie de specificatiile telefonului. In ciuda faptului ca OnePlus a recunoscut faptul ca va lansa un telefon 5G, compania refuza sa dezvaluie cum arata design-ul noului model de smartphone, iar asta ar putea fi o foarte mare problema, in final, pentru multi dintre clienti.

OnePlus, tine foarte mult mister in jurul acestui telefon 5G pentru ca probabil a pregatit un design nou pentru carcasa, iar intregul telefon ar putea fi si ceva mai gros din cauza componentelor necesare pentru retelele 5G. Intre timp, OnePlus ar putea lansa OnePlus 7 inainte ca telefonul sau 5G sa ajunga pe piata, iar acest model ar urma sa nu aiba implementata asemenea conectivitate, desi foarte multi si-ar dori sa o aiba oferita din start.