Fortnite, Sezonul 8 are VULCANI, PIRATI, alte SURPRIZE

Fortnite, are sezonul 8 lansat astazi de catre Epic Games, iar printre noutatile cele mai importante se regasesc un vulcan, surprize legate de pirati, si noi zone.

Fortnite sezonul 8 noutati

Fortnite, a avut sezonul 8 lansat chiar astazi de catre compania Epic Games, asa cum v-am spus inca din cursul zilei de ieri, iar o gama variata de surprize au fost lansate pentru jucatorii din lumea intreaga. Mai jos aveti un trailer de prezentare pentru noutatile pe care el aduce sezonul 8 al Fortnite pentru toata lumea, iar de la pirati si pana la vulcani, avem foarte multe surprize interesante de care ne putem bucura chiar in momentul de fata in celebrul si popularul joc.

Fortnite, a avut sezonul 8 lansat cu un vulcan care a erupt si a lasat inurma sa doua noi locatii care pot fi explorate, acestea fiind Lazy Lagoon si Sunny Steps, ele putand fi explorate in partea de nord vest a insulei, aproape de fosta zona Wailing Woods. Avand in vedere ca vulcanul a erupt, exista lava vulcanica prin preajma acelei locatii, insa partea buna esta ca exista si posibilitatea de a zbura mai sus in Fortnite multumita aburului eliminat de catre ea.

Fortnite are vulcani, pirati, si multe surprize in Sezonul 8

Fortnite, are disponibil pentru utilizatori un nou skin care va transforma intr-un pirat, o aventura speciala cu tematica pentru pirati, dar si o noua arma, reprezentata de un tun folosit in trecut de catre pirati. Din pacate, din Fortnite au fost eliminate avioanele, ATK-urile, cosurile pentru cumparaturi, grenadele Chiller, si un skin care reprezenta un om de zapada, asa ca va trebui sa va obisnuiti sa va jucati fara ele incepand de astazi, din pacate.

Fortnite, are deasemenea un Battle Pass nou disponibil pentru jucatori, iar acesta vine cu 100 de provocati noi, dar si 100 de recompense noi, toate disponibile doar pentru cei care il au cumparat, sau primit gratuit. Dupa cum prea bine stiti deja, acest Battle Pass pentru sezonul 8 al Fortnite poate fi obtinut daca reusiti sa indepliniti 13 provocari speciale pe care compania le are create, sau alternativ puteti sa platiti 10 dolari pentru a scapa de chinul de a le duce la indeplinire.