Huawei MATE X, Primele HANDS-ON VIDEO si Primele PROBLEME

Huawei MATE X apare in primele hands-on video facute la Mobile World Congress 2019, si are prezentate problemele care apar in utilizarea sa de zi cu zi.

Huawei MATE X prezentare

Huawei MATE X a fost lansat de catre compania Huawei saptamana trecuta, si a generat foarte multe discutii in mediul online din cauza diferentelor pe care le aduce in comparatie cu Samsung GALAXY FOLD. Desi pentru Samsung GALAXY FOLD nu s-a prea permis folosirea telefonului, iata ca Huawei MATE X a fost oferit jurnalistilor pentru testare, chiar daca totul s-a intamplat in locatia de la Mobile World Congress 2019, unde a avut loc si conferinta efectiva.

Huawei MATE X nu are un ecran din sticla, pentru ca e imposibil de indoit intr-un asemenea mod, asa ca plasticul e folosit, la fel ca in cazul Samsung GALAXY FOLD, iar de aici vine o prima problema zgarieturile. Chiar din clipul de mai sus veti vedea o prima remarca privind Huawei MATE X, a carui ecran se zgarie mult mai usor decat unul din sticla, iar pe o suprafata atat de mare, zgarieturile vor fi imposibil de ignorat de catre utilizatori.

Huawei MATE X este prezentat in detaliu, impreuna cu primele sale probleme

Huawei MATE X nu va fi prea placut nici la atingere, pentru ca plasticul nu e la fel de alunecos precum sticla, iar asta va afecta cu siguranta calitatea premium, chiar si pentru Samsung GALAXY FOLD. Huawei MATE X este tinut inchis cu un mecanism special, care are si un arc, apasarea unui buton deschizand telefonul, asa ca nu exista sansa ca el sa se desfaca in buzunar, iar trecerea din modul portret in cel landscape se face surprinzator de rapid si de fluid, pentru Android 9.

Huawei MATE X are deasemenea un mecanism de prindere si pentru balama, astfel ca atunci cand este deschis, va ramane in acest mod pana cand utilizatorul decide sa il inchida, si este iar prins intr-un alt mecanism. Desi software-ul si mecanica sunt ok, ecranul din plastic arata foarte dubios, ca si cum ai plastica o bucata de hartie si te-ai uita la ea, iar din aceasta cauza, e posibil ca unii oameni sa nu cheltuie 2300 de dolari pentru un Huawei MATE X, sau Samsung GALAXY FOLD.

Huawei MATE X este, totusi, un telefon extrem de interesant, si sunt sigur ca vor fi destule persoane care, macar din curiozitate, vor dori sa incerce acest telefon pliabil, care face parte dintr-o revolutie foarte importanta.