Google Maps LANSEAZA o Functie Extrem de UTILA

Google Maps a lansat astazi o noua functie extrem de utila pentru toti cei care ii folosesc platforma de harti online pentru navigatie ghidata oriunde in lume.

Google Maps LANSEAZA o Functie Extrem de UTILA

Google Maps a anuntat in aceasta seara lansarea unei functii extrem de utile, care are menirea de a-i ajuta pe oameni sa raporteze mult mai usor problemele pe care le au dupa ce folosesc aplicatia de navigatie. Mai exact, Google Maps are incepand de astazi un nou formular prin care pot fi raportate firmele listate in platforma, dar care au activitate frauduloasa, sau care furnizeaza informatii inselatoare cu privind ceea ce pot gasi utilizatorii in locatie.

E posibil ca foarte multe persoane care folosesc Google Maps sa se fi plans din cauza problemelor pe care le-au avut din cauza informatiilor false care sunt furnizate in cadrul platformei de catre diverse firme. Atat utilizatorii obisnuiti, cat si diverse alte firme, pot raporta informatii false disponibile in cadrul Google Maps cu privire la listarile facute acolo, sau cu privire la ceea ce se intampla in respectiva locatie, in raport cu ce e promovat in platforma de harti online.

Google Maps te ajuta sa raportezi mai usor firmele mincinoase

Acest nou formular de raportare ajuta inclusiv firmele care au listari false facute in cadrul Google Maps sa gaseasca o solutie pentru ca datele listate sa fie corectate, sau ca listarile sa fie eliminate, daca nu e nevoie ca ele sa apara acolo. E posibil ca un concurent al unei afaceri sa vrea sa publice informatii false, sau inexacte cu privire la ea, in diverse website-uri, ceea ce ar afecta reputatia unei companii, iar aceasta solutie rezolva foarte rapid problema, fara batai de cap.

If you come across misleading information or fraudulent activity on Google Maps related to the name, phone number, or URL of a business, you may use this form to submit a complaint. Complaints submitted through this form will be reviewed in accordance with our guidelines for representing businesses on Google Maps. Please note that completing and submitting this form does not guarantee that any action will be taken on your request.

Nu a fost anuntata in avans implementarea acestei functii pentru Google Maps inainte ca formularul sa fie publicat pentru ca oamenii obisnuiti, sau companiile sa il poata folosi, asa ca aparitia sa a venit ca o adevarat surpriza. Marea problema este ca nu se stie cine anume sta si analizeaza plangerile facute de catre oameni, sau diverse firme, iar asta e extrem de important pentru ca daca totul se face automat de inteligenta artificiala, problemele nu vor fi rezolvate rapid.