Doua NOI Tablete iPad Inregistrate pentru Lansare

ipad inregistrare 2019

Doua noi modele de tablete iPad au fost inregistrate pentru lansare de catre compania Apple cu atat de putin timp inainte ca punerea lor in vanzare sa aiba loc in mod oficial. Apple a inregistrat in India cele doua noi modele ale iPad, acestea avand numerele de cod A2124 si A2133, acestea fiind deja inregistrata la Comisia Economica Eurasiatica inca din ianuarie.

Se zvoneste de ceva timp ca Apple vrea sa lanseze o tableta iPad Mini si o tableta iPad cu ecra de 9.7 inch pentru clienti, ambele fiind actualizari ale unor modele existente. Tabletele iPad inregistrate de catre Apple in India si la CEE sunt incluse in categoria laptop-urilor, notebook-urilor si tabletelor, iar chiar daca nu apar cu denumirea acolo, e clar ce sunt.

Daca Apple va lansa intr-adevar o noua tableta iPad Mini, si o noua versiune a celei cu ecran de 9.7 inch, atunci e mai mult ca sigur ca ele nu vor avea parte de o conferinta. E posibil ca a doua sa aiba de fapt un ecran de 10 inch, sau chiar 10.5 inch, daca Apple va decide sa faca aceeasi schimbare pentru design precum in cazul noilor modele ale iPad Pro.

Avand in vedere ca exista de ceva timp zvonuri privind lansarea de noi modele ale iPad, se speculeaza ca modelul Mini ar putea costa 330 de dolari, iar cel cu ecran de 9.7 inch 399 dolari. Ambele modele de tablete iPad ar urma sa fie puse in vanzare in cursul lunii martie de catre compania Apple, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cam pe cand.