EXCLUSIV, Huawei P30 PRO REAL POZAT in Mana CEO-ului

Huawei P30 PRO a fost pozat in mana CEO-ului Richard Yu, o unitate reala folosita de catre acesta in viata de zi cu zi confirmand noul design al telefonului.

EXCLUSIV, Unitate REALA a Huawei P30 PRO POZATA in Mana CEO-ului

Huawei P30 PRO a avut aseara prezentate primele imagini cu noul design pregatit de catre Huawei, versiunea p30 fiind deasemenea dezvaluita pentru lumea intreaga, iar acum vedem si o unitate reala intr-o prima poza. In partea stanga a imaginii de mai jos il puteti vedea pe Richard Yu, CEO-ul diviziei pentru consumatori din cadrul Huawei, iar in mana sa dreapta se afla un Huawei P30 PRO plasat in mod strategic intr-o carcasa menita sa-l cam ascunda.

Huawei P30 PRO este totusi cam imposibil de ascuns, avand in vedere ca are o camera, aparent quad, destul de neobisnuita, asa ca a sa carcasa este destul de usor de recunoscut chiar si de la distanta. Partea si mai interesanta este ca aceasta imagine in care vedem acest Huawei P30 PRO confirma imaginile de aseara, pe care unii nu le credeau, insa iata ca ele sunt 100% adevarate, asa ca acum stim foarte clar care va fi noul design al telefoanelor.

CEO-ul Huawei surprins intr-o imagine cu un Huawei P30 PRO real

CEO-ul Huawei surprins intr-o imagine cu un Huawei P30 PRO real

Huawei P30 PRO surprins in mana lui Richard Yu nu este ceva tocmai neobisnuit, pentru ca unii presedinti de companii folosesc prototipuri ale produselor noi inainte de a fi lansate, chiar si in public. Steve Jobs testa acasa noile modele de telefoane iPhone inainte de lansare, asa ca de ce n-ar face acelasi lucru inclusiv CEO-ul celor de la Huawei, iar cu aceasta ocazie sa mai adune niste publicitate gratuita pentru Huawei P30 PRO inainte de a fi lansat oficial ?

Huawei P30 PRO urmeaza sa fie primul smartphone al chinezilor care are camera quad, si unul dintre cele mai interesante telefoane ale acestei primveri, avand drept rivali iPhone XS Max, Samsung GALAXY S10 Plus, sau Xiaomi Mi 9. Partea buna este ca acum stim cum arata Huawei P30 PRO inainte de a fi lansat, si ne putem obisnui cu ideea ca va avea o camera quad destul de neobisnuita ca design, iar dupa cum spuneam, asta il va face mai usor de recunoscut.

Huawei P30 PRO va fi prezentat in mod oficial in cadrul unei conferinte care va avea loc in Paris in data de 26 martie la Paris, asa ca atunci ii vom vedea toate noutatile importante.