Samsung GALAXY S10, DECIZIE IMPORTANTA Anuntata de Samsung

Samsung GALAXY S10 a facut astazi un anunt foarte important privind telefoanele sale, menit sa-i linisteasca pe clientii ingrijorati de o problema a noului smartphone.

Samsung GALAXY S10 folie ecran

Samsung GALAXY S10 are astazi o decizie foarte importanta anuntata de catre compania Samsung, ea urmand a se aplica pentru toate modelele de telefoane pe care coreenii le comercializeaza in aceasta serie. Mai exact, pentru ca multa lume isi face griji in legatura cu posibilitatea ca Samsung GALAXY S10 sa nu permita folosirea cititorului de amprente cu anumite folii de protectie pentru ecran, cei de la Samsung s-au gandit sa rezolve destul de simplu problema.

Samsung GALAXY S10 va fi livrat cu o folie de protectie preinstalata pe ecran, aceasta fiind compatibila cu cititorul de amprente, si avand o garantie de 90 de zile, in care daca se dezlipeste, probabil va fi inlocuita gratuit. V-am spus zilele trecute ca persoanele care au primit pentru review telefoanele au descoperit ca Samsung GALAXY S10 are o folie gaurita chiar in zona in care se afla cititorul de amprente, multi dintre voi spunand ca aia e de fapt folia cu care vine din fabrica.

Samsung GALAXY S10 vine cu folie de protectie aplicata pe ecran

Samsung GALAXY S10 va avea totusi o folie aplicata de catre Samsung din fabrica, dar nu pentru a-l proteja in timpul transportului, ci pentru a proteja ecranul, si a asigura compatibilitatea cu cititorul de amprente. Samsung nu a spus daca aceste folii de protectie pentru ecranul Samsung GALAXY S10 vor fi gaurite, sau nu, insa ele vor costa 30 de dolari bucata, si cred ca multi se vor “strica” de ras daca ea va fi gaurita, dar asta ramane de vazut.

Samsung’s upcoming new flagship Galaxy S10 will be shipped with factory pre-installed screen protector manufactured by Samsung. This is applicable for all global subsidiaries and for all variants of Galaxy S10. This decision was made to increase overall customer experiences with the improved screen durability and full functionality of the Ultrasonic Fingerprint Sensor on Galaxy S10 and Galaxy S10+. The factory pre-installed screen protector will be covered by 90 days warranty; other in box accessories will remain under regular 1 year warranty (including Travel Adapter, USB Connector and AKG headset).

Samsung GALAXY S10 este compatibil cu foliile din plastic pentru protejarea ecranului, daca sunt suficient de subtiri, chiar si cele fara gaura, insa foliile de sticla nu pot fi folosite cu noul cititor de amprente ultrasonic. Acesta este un dezavantaj pentru utilizatorii Samsung GALAXY S10, insa daca Samsung va oferi o folie de 30 de dolari in mod gratuit, atunci n-ar prea trebui sa se planga lumea, exceptand situatia in care aceasta va fi intr-adevar gaurita.

Samsung GALAXY S10 va fi livrat cu aceasta folie de protectie peste tot pe glob, inclusiv in Romania, asa ca daca veti dori sa o schimbati aici, va trebui sa platiti, probabil, 30, au 35 de euro, enorm pentru o folie din plastic.