Huawei P30 Pro, EXCLUSIV, IMAGINI cu o MARE DEZAMAGIRE

Huawei P30 Pro, si P30, apar astazi in noi imagini care ne prezinta design-ul pregatit de catre compania Huawei, dar si o mare dezamagire pentru multi fani.

Huawei P30 Pro imagini camera tripla

Huawei P30 Pro a aparut ieri intr-o serie de imagini, impreuna cu “fratele sau mai mic, P30, iar din pacate ceea ce am vazut acum cateva zile se cam adevereste, adica acea camera quad pe care o asteptam pentru telefon, nu prea va mai fi oferita. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca Huawei P30 Pro este prezentat fara o camera quad, ci doar cu o noua camera tripla, care totusi este montata in carcasa astfel incat sa fie inclusa intr-un singur bloc de senzori.

Huawei P30 Pro nu va fi singurul cu o camera tripla, deoarece si P30 va avea acelasi lucru, desi mai mult ca sigur ca senzorii de imagine vor fi diferiti, iar asta pentru ca trebuie sa existe ceva care sa diferentieze telefoanele. CEO-ul celor de la Huawei publicase acum cateva saptamani o imagine care era marcata in mod clar cu expresia Leica Quad Camera, insa cele mai recente imagini cu Huawei P30 Pro indica faptul ca nu vom vedea asa ceva, din pacate, deci mai avem de asteptat.

Huawei P30 Pro si P30 apar in imagini care le arata noul design, si lipsurile

Huawei P30 Pro imagine camera tripla
Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro va avea totusi un ecran care are un decupaj mic, in forma de “lacrima”, asa cum am vazut si la alte telefoane produse de catre companie, sau de catre alti producatori chinezi. Huawei P30 Pro va avea si un senzor de imagine care va fi capabil sa faca zoom optic de pana la 10X, ceva ce este o premiera pentru telefoanele mobile, el fiind anuntat prin teasere de catre compania chinezeasca inca din momentul in care Samsung GALAXY S10 a fost prezentat in mod oficial.

Huawei P30 imagine camera tripla
Huawei P30

Huawei P30 Pro ar urma sa vina si cu un senzor pentru adancime, daca va avea intr-adevar o camera quad, insa din aceste imagini, nu prea e clar unde ar trebui sa incapa el, decat daca zona uc senzori este de fapt mai mare. E neclar deocamdata de ce nu apar imagini cu un Huawei P30 Pro care are camera quad, ci doar cu o camera tripla, insa probabil nimeni nu a vazut de fapt acest model, si toata lumea prezinta doar un P30 si nimic mai mult.

Huawei P30 Pro va fi prezentat in mod oficial pe data de 26 martie in cadrul unei conferinte care va avea loc la Paris, iar atunci vom afla mai multe detalii cu privire la noul model de telefon.