Problemele iPhone cu Vanzarile par sa se fi Terminat

iPhone, incepe sa aiba vanzari mai bune in acest inceput de an, analistii anuntand ca Apple pare sa fi trecut intr-o anumita masura de problemele din anul 2018.

iphone probleme vanzari

iPhone, a fost prezentat pentru o buna parte a finalului anului 2018 ca avand probleme foarte mari cu vanzarile, in special pentru modelele iPhone XR, si iPhone XS, lansate atunci. Apple a facut diverse schimbari in strategia sa de marketing pentru telefoane, iar chinul americanilor pare sa fi dat roade, pentru ca analistii prezinta situatia iPhone intr-o alta lumina.

iPhone, pare sa aiba parte de vanzari mult mai bune, celputin in China, acolo unde compania Apple a ales sa reduca preturile, si sa ofere diverse alte promotii bune. Stocul de telefoane iPhone din China incepe sa fie vandut de catre compania Apple, iar partenerii sai asiatici incep sa primeasca noi comenzi pentru a fabrica alte unitati care sa ajunga in magazine.

iPhone incepe sa-si revina din punct de vedere al vanzarilor

iPhone, are vanzari mai bune decat credeau analistii, astfel ca estimarile facute de catre acestia sunt acum imbunatatite, crescand de la 32.5 la 34.5 milioane de unitati vandute in T1 2019. Acum daca va ganditi ca iPhone XR si iPhone XS au devenit mai atractive, ei bine ati gresi, deoarece seria iPhone 8, si modelele mai vechi, sunt cele care aduc aceasta crestere.

While March mix is still bad, the tone in the supply chain is starting to improve and price reductions in China may be starting to clear channel inventory. Procurement estimates for XR are actually now up Q/Q in June – atypical for this late in a ‘new’ model cycle (good near-term for QRVO), but reflective of inventory burn.

iPhone, in ciuda faptului ca are vanzari ceva mai bune decat credeau analistii, ramane in continuare fara acea evolutie spectaculoasa pe piata smartphone, asa ca greul nu a trecut, inca. Apple mai are multe de facut pentru a-si tine vanzarile la o valoare rezonabila, insa intre timp, analistii par sa anunte vremuri mai bune pentru telfeoanele americanilor.