CAND LANSEAZA WhatsApp Functia la care VISEZI

WhatsApp se pregateste sa lanseze o functie la care visezi de foarte multi ani sa o ai disponibila pe telefoanele iPhone si Android, iata cand va fi oferita.

CAND LANSEAZA WhatsApp Functia la care VISEZI

WhatsApp are in plin proces de dezvoltare de ceva vreme o functie la care foarte multi utilizatori viseaza de cativa ani buni, care care pana in prezent n-a fost oferita pe iPhone, sau Android, de catre companie. Ei bine, asta urmeaza sa se schimbe in viitorul nu foarte indepartat, deoarece WhatsApp incearca sa finalizeze cat se paote de repede procesul de dezvoltare al acestei schimbari extrem de bune, pe care trebuia sa o avem de mult timp.

Vorbesc desigur despre mult asteptatul dark mode pentru aplicatia WhatsApp, acesta fiind in proces de dezvoltare in momentul de fata, insa din pacate n-am vazut inca o prezentare detaliata pentru ceea ce urmeaza sa ofere el. Din pacate, pana in momentul de fata nu a fost implementata in versiunea beta a aplicatiei WhatsApp noua tema dark mode, ea fiind rezervata doar pentru inginerii companiei, nefiind testata cu testerii publici, dar asta se va intampla curand.

Cand va avea WhatsApp acel dark mode la care toata lumea viseaza ?

whatsapp dark 1

De obicei, cei de la WhatsApp timp de cateva luni o schimbare de acest gen dupa ce o ofera pentru testerii publici care incearca versiunea beta a aplicatiilor, asa ca asteptarea urmeaza sa continue. In aceasta idee, daca noul dark mode va fi lansat luna viitoare pentru aplicatiile disponibile in versiune beta, atunci e posibil ca pentru publicul larg sa fie disponibil abia undeva prin mai, sau iunie, dar nu mai devreme de aceasta perioada, deoarece trebuie testat temeinic.

Avand in vedere ca WhatsApp este o aplicatie cu mult peste 1.5 miliarde de utilizatori, orice schimbare de acest gen trebuie testata foarte bine inainte de a fi oferita in mod public pentru oameni, astfel incat sa nu aiba diverse probleme. E foarte posibil ca noul dar mode sa fie oferit intai pentru telefoanele iPhone, si mai abia poit pentru telefoanele Android, insa totul depinde de modul in care va decurge procesul de dezvoltare pentru tema.

WhatsApp va avea intre timp o cu totul alta modificare oferita pentru utilizatori, mai exact, reclamele vor invada sectiunea Status in curand, asa ca asta ne va enerva cu mult inainte de a avea un dark mode.