WhatsApp, Functia SECRETA de care Aveai NEVOIE

WhatsApp, are o functie de care nici nu stiai ca ai foarte mare nevoie, ea fiind implementata pentru iPhone si Android in ideea de a te ajuta in folosirea zilnica.

whatsapp cautare

WhatsApp, are in momentul de fata in plin proces de dezvoltare o functie secreta de care nu ai stiut nimic pana acum, dar de care cu siguranta te vei bucura, pentru ca ea aduce o schimbare de care aveai nevoie. Mai exact, cei de la WhatsApp se pregatesc sa lanseze o noua functie de cautare pentru utilizatorii care folosesc in mod constant aplicatia, sistemul fiind mult mai complex decat cel implementat in actuala versiune a aplicatiei pentru iOS si Android.

WhatsApp, nu are disponibil deocamdata acest sistem in versiune finala, el fiind testat in versiune beta cu cei care testeaza aplicatia inainte de a fi lansata, iar mai jos puteti vedea cateva poze care prezinta ceea ce va fi oferit. Spre deosebire de acum, cand putem cauta doar printre mesaje, WhatsApp urmeaza sa ne permita sa facem deasemenea cautari printre poze, GIF-uri, clipuri video, documente, link-uri spre website-uri, sau chiar fisiere audio primite de la alte persoane.

WhatsApp, va avea un nou sistem foarte avansat pentru cautari

whatsapp cautare avansata

WhatsApp, a gandit aceasta schimbare cu ideea de a aduce o imbunatatire radicala pentru modul de folosire a platformei care este utilizata de catre un numar foarte mare de oameni din lumea intreaga. Prin intermediul acestui sistem vom putea gasi mult mai usor o varietate de fisiere, link-uri, sau obiecte trimise prin intermediul WhatsApp, si totul astfel incat sa putem folosi mult mai usor si mai util aplicatia de mesagerie in viata de zi cu zi, asa cum este si normal.

whatsapp cautare avansata poze documente

WhatsApp, va afisa inclusiv preview-uri pentru poze, sau clipuri video, astfel ca vom sti imediat daca acel continut este exact cel pe care-l cautam, insa inclusiv pentru link-uri ar trebui sa fie disponibil ceva similar. Implementarea este gandita intr-un mod atat de avansat incat WhatsApp va simplifica extrem de mult procesul de cautare al informatiilor prin intermediul aplicatiei, astfel ca vom avea mai mult timp sa discutam lucruri importante cu persoanele apropiate.

whatsapp cautare avansata links

WhatsApp, urmeaza sa ofere aceasta schimbare foarte importanta atat pentru iPhone, cat si pentru telefoanele Android, insa trebuie sa mai avem rabdare pana cand va fi disponibil in mod oficial totul.