Pozele cu Huawei P30 PRO ce BAGA FRICA in Apple, Samsung

Huawei P30 PRO. O noua serie de poze a aparute astazi pe internet, si ar trebui sa bage friga in companiile Apple si Samsung, iata ce design va avea telefonul.

Huawei P30 PRO poze

Huawei P30 PRO. A aparut in noi poze zilele acestea, fie ca a fost vorba despre dezvaluiri de la Mobile World Congress, de la parteneri ai Huawei, sau direct de la CEO-ul companiei chinezesti, iar acum il vedem si dintr-o sursa terta. Imaginile de mai jos a fost facute in Vietnam, acolo unde Huawei P30 PRO ar fi testat inainte de lansare, astfel ca toata lumea are ocazia de a-l vedea din nou, dar mai bine decat in oricare alte imagini publicate pana in prezent.

Huawei P30 PRO. In imaginile de mai jos puteti vedea o unitate care are o camera quad, insa spre deosebire de cea pe care o asteptam, cu senzorii integrati intr-un singur “bloc”, vedem ca ei sunt iarasi impartiti. Mai exact, trei dintre senzorii camerei quad a Huawei P30 PRO sunt montat in acelasi “bloc”, in timp ce un al patrulea este montat sub flash LED-ul care ofera iluminare pentru zonele unde este nevoie, intregul concept fiind destul de neobisnuit.

Pozele cu Huawei P30 PRO ce BAGA FRICA in Apple, Samsung

Huawei P30 PRO poze carcasa

Huawei P30 PRO. Se poate observa faptul ca al treilea senzor de imagine din “blocul” principal are o forma patrata, si e posibil sa fie vorba despre acel senzor care va oferi zoom optic de pana la 10X pentru utilizatori. Al patrulea senzor de imagine, cel de sub flash LED, urmeaza sa aduca pe Huawei P30 PRO functionalitate avansata pentru poze cu efect de adancime, insa ar putea fi folosit deasemenea la fel de bine si pentru realitate augmentata.

Huawei P30 PRO poze camera

Huawei P30 PRO. Se pare ca pentru aceasta serie vor fi oferite inclusiv noi culori, iar desi cele gradient s-au dovedit a fi foarte populare in seria anterioara, se pare ca anul acesta ar putea fi vorba despre o schimbare. E posibil ca Huawei P30 PRO sa fie lansat doar in culori standard pentru clienti, fara vreun gradient, iar aceasta ar fi o dezamagire, pentru ca a fost foarte buna ideea de a oferi ceva care sa isi schimbe culoarea in fucntie de cum e tinut telefonul.

Huawei P30 PRO. Conferinta de lansare pentru noul model de smartphone urmeazasa aiba loc in data de 26 martie la Paris, asa ca acolo vom afla toate detaliile cu privire la aceasta serie de smartphone-uri.