Huawei P30 Pro. Ce va mai COPIA de la iPhone XS

Huawei P30 Pro. Continua traditia Huawei de a copia de la iPhone, iata ce noutate va fi implementata acum de la telefoanele competitorilor de la Apple.

Huawei P30 Pro copia iphone xs

Huawei P30 Pro. A aparut in ultimele zile intr-o serie de imagini care ne-au aratat schimbarile pe care le va aduce in raport cu seria anterioara, si vorbim despre multe modificari facute de catre chinezi. Mai exact, pentru Huawei P30 Pro este pregatita o noua camera quad care este implementata destul de ciudat in carcasa pentru clienti, insa al patrulea senzori de imagine aduce ceva ce am vazut la iPhone X, si iPhone XS de ceva vreme.

Huawei P30 Pro. Mai exact, pentru noul model de smartphone urmeaza sa fie implementat un senzor de imagine pentru adancime, adica unul similar cu cel folosit pentru camera TrueDepth din iPhone, folosita pentru Face ID. Avand in vedere ca in Huawei P30 Pro acest senzor de imagine pentru adancime e montat in carcasa, el va fi folosit pentru pozele cu efect bokeh, iar asta inseamna ca ele vor putea surprinde mult mai bine subiectul in imagini.

Huawei P30 Pro. iata Ce va mai COPIA de la iPhone XS

Huawei P30 PRO real ceo poza

Huawei P30 Pro. Ceva similar vedem si la versiunea 5G a Samsung GALAXY S10, coreenii folosind o camera similara si pentru alte telefoane lansate in cursul anului 2018, toti invatand cate ceva de la compania Apple. Huawei P30 Pro nu va avea totusi doar acest senzor ca element de noutate, deoarece urmeaza sa aiba unul principal mai bun, dar si un nou senzor cu zoom optic de pana la 10X, aceasta fiind chiar o premiera pentru lumea telefoanelor mobile.

Huawei P30 Pro. Modificari substantiale pentru design nu vor exista, din pacate, ecranul urmand a avea un decupaj in forma de lacrima in acest an, iar asta inseamna ca nu va exista si un sistem de recunoastere faciala ca in Mate 20 PRO. In ciuda acestui lucru, cu Huawei P30 Pro este continuata traditia chinezilor de a mai copia cate ceva de la iPhone, doar ca acum nu o fac pentru recunoastere faciala, ci pentru a avea poze cu bokeh mai bun.

Huawei P30 Pro. Va fi prezentat in mod oficial pe data de 26 martie 2019 in cadrul unei conferinte care va avea loc in Paris, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand totul va fi dezvaluit.