WhatsApp. Facebook anunta un PLAN UIMITOR in 2019

WhatsApp. Facebook are un plan uimitor pentru aplicatia de mesagerie in anul 2019, compania americana dorind sa le ofere clientilor ceva ce nimeni nu se astepta.

WhatsApp criptomonede

WhatsApp. Un anunt foarte important a fost facut de catre Facebook cu privire la aplicatia de mesagerie, pe care o si detine, compania americana luand multa lume prin surprindere cu decizia pe care a luat-o. Mai exact, WhatsApp are lansat deja un sistem de plati mobile in India, iar Facebook intentioneaza sa-l ofere la nivel global, insa nu chiar asa cum este acolo, ci intr-o varianta complet diferita, care este bazata pe criptomonede, nu pe bani reali.

WhatsApp. Conform presei americane, cei de la Facebook se pregatesc sa integreze in aplicatia de mesagerie un nou sistem de transferuri de bani prin intermediul criptomonedelor, fara a fi necesara interventia bancilor. Spre deosebire de alte aplicatii care permit trimiterea de criptomonede actuale, WhatsApp va avea una speciala facuta de catre compania Facebook, iar asta pentru ca americanii vor sa faca mai multi bani de pe urma utilizarii sale la nivel global.

WhatsApp. Facebook va permite transferurile de bani prin criptomonede

WhatsApp. Cei de la Facebook urmeaza sa lege criptomoneda de valuta reala, pentru a-i oferi mai mult stabilitate, compania discutand deja cu cu unele case de schimb de criptomonede despre acest proiect. Interensat este ca nu doar WhatsApp va avea transferuri de bani bazat pe criptomonede, ci inclusiv aplicatiile Telegram, sau Signal, doar ca in cazul acestora din urma, monedele nu vor fi legate de valutele internationale, deci nu ar urma sa fie la fel de stabile.

The internet outfits, including Facebook, Telegram and Signal, are planning to roll out new cryptocurrencies over the next year that are meant to allow users to send money to contacts on their messaging systems. The most anticipated but secretive project is underway at Facebook. The company is working on a coin that users of WhatsApp could send to friends and family instantly. The Facebook project is far enough along that the social networking giant has held conversations with cryptocurrency exchanges about selling the Facebook coin to consumers.

WhatsApp. Partea cea mai buna a acestui anunt este ca noul sistem de transfer de bani folosind criptomonede ar fi disponibil inclusiv in Romania, pentru ca nu e necesara colaborarea cu bancile pentru a facilia tranzactiile. Desigur ca oamenii ar trebui sa cumpere criptomonedele cu bani reali, dar chiar si asa, WhatsApp ar trebui sa ofere aceasta facilitate inclusiv in Romania, chiar daca nu va veni impreuna cu optiunea din alte tari, ci dupa o oarecare perioada de asteptare.

WhatsApp. Nu se stie clar cat va dura pana cand Facebook va lansa aceasta criptomoneda, insa planurile sunt foarte avansate, deci teoretic n-ar trebui sa avem foarte mult de asteptat dupa ea.