Facebook Messenger. ASA ACTIVEZI Noul DARK MODE SECRET

Facebook Messenger. Un nou dark mode secret a fost implementat de catre Facebook in aplicatie, iar acest tutorial te invata cum sa-l activezi chiar acum.

Facebook Messenger dark mode

Facebook Messenger. Fara ca tu sa stii, Facebook a implementat un dark mode secret pentru aplicatia sa de mesagerie, insa el poate fi activat extrem de usor pe telefoane si tablete, si iti permite sa folosesti interfata intr-un mod mult mai placut. Mai exact, puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata noul dark mode pentru Facebook Messenger, acesta fiind exact cel promis acum cateva luni de catre companie, insa oferit abia din acest moment.

Facebook Messenger. Noul dark mode se aplica pentru intreaga interfata a aplicatiei, astfel ca fie vorbiti cu o persoana intr-o conversatie, fie sunteti in interfata principala pentru mesaje, sau in cea de setari, veti avea tot dark mode activ. Facebook Messenger a avut implementate o serie de teme acum cateva luni, care se aplicau doar pentru interfata de conversatii, insa ceea ce vedem in acest moment este disponibil pentru toata aplicatia, deci nu exist alimitari.

Facebook Messenger are un dark mode secret pe care-l poti activa usor

Facebook Messenger dark mode conversatii

Facebook Messenger. Acest dark mode este deocamdata in proces de testare, din cate se pare, iar asta inseamna ca e posibil sa nu functioneze chiar 100% ok tot timpul, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru asta. Avand in vedere ca inginerii din spatele Facebook Messenger testeaza deocamdata noul dark mode, nu se stie cand ar urma sa fie oferit intr-o versiune finala pentru toata lumea, asa ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand se va intampla acest lucru, dar il puteti activa asa :

  1. Deschideti interfata de chat a aplicatiei, cu orice persoana, chiar si voi.
  2. Trimiteti emoticonul ?, adica o semiluna.
  3. Inchideti complet aplicatia, inclusiv din background.
  4. Reintrati in fereastra de chat si apasati pe acel emoticon, apoi veti vedea o animatie care va spune ca ati activat dark mode.
  5. Mergeti in meniul de setari, unde veti avea optiunea pentru dark mode, si o puteti activa.

Facebook Messenger dark mode activare

Facebook Messenger. In mod teoretic, pasii ar trebui sa functioneze atat pe iOS, cat si pe Android, insa eu am testat totul doar pe primul sistem de operare, asa ca ramane sa confirmati voi daca lucrurile merg asa cum trebuie peste tot. Nu cred ca inginerii de la Facebook Messenger vor bloca acest dark mode prea curand, dar daca va place, ar fi bine sa va feriti de actualizarile ce vor fi lansate in curand.