OnePlus 7. ASA va ARATA Noul Telefon (VIDEO)

OnePlus 7. Un prim clip video ne prezinta astazi cum va arata telefonul pregatit pentru lansare de catre companai chinezeasca, iata toate detaliile sale.

OnePlus 7 arata

OnePlus 7. Aflat in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, noul model de smartphone pregatit de catre chinezi este prezentat in clipul video de mai jos cu noul design in care va fi disponibil. Vorbim despre o reproducere 3D bazata pe schite preluate de la parteneri care vor produce unele componente pentru OnePlus 7, sau poate care chiar vor asambla telefonul, el urmand a veni cu o serie de noutati fata de versiunea initial.

OnePlus 7. Prima schimbare importanta pe care o va avea noul telefon este eliminarea camerei frontale din ecran, si includerea sa in carcasa, aceasta urmand a fi scoasa cu un mecanism special in momentul in care vom dori sa facem selfie-uri. OnePlus 7 ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.5 inch, dar rezolutoe FHD+, insa totul este posibil multumita faptului ca este eliminata camera frontala din ecran, asa cum am vazut si la telefoanele OPPO.

OnePlus 7. ASA va ARATA Noul Telefon (VIDEO)

OnePlus 7. Eliminarea camerei frontale din ecran permite deasemenea reducerea substantiala a marginilor acestuia, si puteti vedea cat de bine arata telefonul fara marginile groase din modelele anterioare. OnePlus 7 vine deasemenea cu o camera tripla, dar si un cititor de amprente integrat in ecran, insa aceasta ultima caracteristica am vazut-o deasemenea si la versiunea anterioara, asa ca aici nu vorbim intr-adevar despre o schimbare majora oferita utilizatorilor.

OnePlus 7. Un nou chip Qualcomm Snapdragon 855 este deasemenea asteptat in telefon, impreuna cu 8/12 GB de memorie RAM pentru diversele configuratii, la fel ca restul telefoanelor de top din China. In final, se pare ca o baterie de 4150 mAh ar urma sa fie deasemenea oferita pentru OnePlus 7 de catre chinezi, iar asta ar trebui sa ii ofere o autonomie foarte buna pentru utilizare, totul la un pret mult mai mic decat cele percepute de catre Apple, Samsung, sau Huawei.

OnePlus 7. Deocamdata nu este sigur, dar se pare ca lansarea ar urma sa aiba loc undeva in cursul lunii mai, fara ca o data clara sa fi fost stabilita, asa ca mai avem putin de asteptat pentru aparitia sa.