AirPods. Functia la care Fanii Apple NU SPERAU

AirPods. Apple urmeaza sa implementeze in castile sale wireless o functie la care nici cei mai mari fani ai companiei nu puteau spera pana in prezent.

AirPods incarcare rapida

AirPods. Pentru castile wireless ale companiei Apple este anuntata o noua functie extrem de interesanta, dar cel mai probabil si foarte utila, ea aducand pentru utilizatori ceva ce nu sperau. Mai exact, pentru AirPods compania Apple ar dori sa implementeze un nou sistem de incarcare wireless care furnizeaza mult mai rapid energie pentru baterie carcasei.

AirPods. Conform informatiilor furnizate de catre un cunoscut leaker de noutati privind platforma Android, Apple urmeaza sa ofere pentru casti posibilitatea de incarcare rapida a bateriei in doar 15 minute. In momentul de fata AirPods se incarca in totalitate in 3 ore, asa ca o schimbare atat de radicala ar fi ceva complet neobisnuit, dar Apple o poate oferi.

AirPods vor avea un sistem de incarcare wireless foarte rapid

AirPods. Pentru a furniza o incarcare atat de rapida pentru baterie, carcasa castilor urmeaza sa devina mult mai groasa decat cea actuala, insa compromisul va merita. Daca in final AirPods vor avea un sistem de incarcare wireless care va incarca bateria in totalitate in doar 15 minute, cred ca lumea va trece cu vederea peste grosimea carcasei.

He says that the charging speed of the AirPods in the wireless charging case will be ‘very fast’, going from zero to 100% charge in about fifteen minutes. Apple’s current AirPods tout 3 hours of use with a fifteen minute charge, so going from nothing to 100% in the same timeframe would represent a significant speed upgrade.

AirPods. Acest nou model de casti este anuntat pentru lansare inca de acum cateva luni bune, insa pana in prezent cei de la Apple n-au reusit sa il pregateasca pentru a-l pune in vanzare. Nu se stie cat va dura pana cand noua versiune a AirPods va ajunge in magazine pentru clienti, asa ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand totul va fi pregatit pentru a fi oferit pentru clienti.