AirPods 2 au in Sfarsit o Data de Lansare Anuntata

AirPods 2 29 martie

AirPods 2 au astazi anuntata o data de lansare pentru clientii din lumea intreaga care asteapta cu nerabdare sa cumpere o noua versiune a castilor wireless ale americanilor. Conform informatiilor aparute astazi, AirPods 2 urmeaza sa fie lansate in data de 29 martie, aceasta data fiind zvonita in trecut si de catre alte persoane, dar nimeni n-a luat-o in serios.

29 martie este o zi de vineri, tipica pentru zilele in care compania Apple isi lanseaza produsele, asa ca n-ar fi greu de crezut ca AirPods 2 ar putea aparea atunci pe piata. Data este bazata pe o captura de ecran facuta in software-ul de management al stocurilor de catre un angajat al acestuia, AirPods fiind listate ca scoase din productie incepand cu luna martie.

AirPods 2 ar putea fi lansate pe data de 29 martie

AirPods 2 ar urma sa fie lansate in 29 martie impreuna cu AirPower si noile modele de tablete iPad ale companiei Apple, ceea ce ar fi destul de logic din multe puncte de vedere. Pe 25 martie compania Apple ar urma sa organizeze un eveniment special pentru a prezenta noul sau serviciu de streaming audio, iar acolo ar putea prezenta si noile produse.

A sketchy report out  today claims that AirPods 2 will be released on March 29th. The report cites a source familiar with Apple’s plans and says that original AirPods will be replaced by AirPods 2 next month. The report is apparently basing its March 29th date on a screenshot of “logistics and product stock management software” that shows original AirPods reaching the end of their “life cycle” on March 28th.

E posibil ca aceste AirPods 2 sa fie de fapt doar o versiune usor imbunatatita a actualelor casti, cu incarcare wireless pentru carcasa, si un LED care indica nivelul de incarcare al bateriei. Contrar informatiilor de azi, un alt zvon anuntase ca Apple va lansa aceasta pereche de casti wireless abia undeva prin toamna acestui an, asa ca totul este un mare mister.

3 COMENTARII

  1. Da da da. L e frica. Vanzarile slabe spun tot. In Germania sunt tot felul de oferte chiar si la noile modele de telefone , laptopuri si ceasuri de la apple. Ip xs este redus cu 200-300 euro. Interesant este ca reducerea nu este oficiala in apple store. Vine de la tot felul de retailers. Apple se duce la vale…usor usor si sigur ?