Huawei P30 PRO. OFICIAL, PREMIERA cu care DEPASESE Xiaomi Mi 9

Huawei P30 PRO. O noua functie a fost confirmata oficial pentru telefon de catre autoritatil, iat cu ce premiera vine ca sa depaseasca Xiaomi Mi 9.

Huawei P30 PRO wireless

Huawei P30 PRO. Noul model de smartphone are parte de o certificare oficiala astazi pentru unele dintre noutatile pe care le va aduce pentr clienti, autoritatile din China oferind informatiile pentru toata lumea. Mai exact, cei de la TENAA au confirmat o schimbare foarte importanta pentru Huawei P30 PRO, are il va ajuta sa intreaca Xiaomi Mi 9 imediat ce va fi lansat, desi acest smartphone a venit cu o premiera majora pentru telefoane.

Huawei P30 PRO. Conform celor de la TENAA, noile telefoane ale celor de la Huawei urmeaza sa ofere incarcare rapida la 22.5W pentru clienti, fata de Xiaomi Mi 9 care ofera doar 20W pentru clienti. Diferenta pare destul de mica intre Xiaomi Mi 9 si Xiaomi Mi 9, insa per total, vorbim despre timp redus pentru incarcarea completa a bateriei, ceea ce aduce un beneficiu foarte mare pentru clienti, deoarece nu vor trebui sa mai astepte la fel de mult pentru a avea telefonul complet incarcat.

Huawei P30 PRO. OFICIAL, PREMIERA cu care DEPASESE Xiaomi Mi 9

Huawei P30 PRO incarcare wireless

Huawei P30 PRO. A fost uimitor cand am aflat ca Xiaomi Mi 9 aduce incarcare wireless la 20W pentru telefoane, depasit sistemul de incarcare rapida din iPhone, insa iata ca acum Huawei vine cu ceva si mai bun de atat. Separat de asta, autoritatile de la TENAA au confirmat deasemenea faptul ca Huawei P30 PRO va oferi inclusiv incarcare rapida la 40W pentru clienti, adica exact precum MATE 20 Pro, dar era de asteptat, avand in vedere ca ambele au chip Kirin 980.

Huawei P30 PRO wireless 22.5W

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca o baterie de peste 4000 mAh va fi oferita in acest model de telefon, sistemele de incarcare foarte rapida, fie wireless, fie prin cablu, vor fi nu doar foarte utile, ci si complet necesare. Incarcarea unor baterii atat de mari dureaza foarte mult in mod normal, insa Huawei P30 PRO simplifica acest proces, asa cum se intampla si cu Xiaomi Mi 9, chinezii reusind sa le ofere clientilor tehnologii importante la preturi mici.

Huawei P30 PRO. Lansarea acestui smartphone urmeaza sa aiba loc in data de 26 martie in cadrul unei conferinte organizata la Paris, as ca atunci totul va deveni oficial.