Xiaomi Mi 9. Un REAL iPhone, Huawei, Samsung KILLER

Xiaomi Mi 9. Noul telefon chinezesc este un real iPhone, Huawei, si Samsung killer, aducand o schimbare serioasa de strategie pe piata smartphone-urilor.

19

Xiaomi Mi 9 killer

Xiaomi Mi 9. Noul telefon dezvoltat de catre compania Xiaomi a fost pus in mod oficial in vanzare in China, iar in Europa va fi extrem de curand disponibil pentru achizitie, iar interesul va fi mai mult ca sigur mare pentru el. Pentru cei dintre voi care nu stiu asta, Xiaomi Mi 9 este un smartphone cu camera tripla de 48 megapixeli, peste cea a iPhone XS, ecran de peste 6 inch, chip Qualcomm Snapdragon 855, din Samsung GALAXY S10, si 5 GB RAM.

Xiaomi Mi 9. Telefonul are deasemenea un sistem de incarcare wireless care este mai rapid decat sistemul de incarcare rapida din iPhone XS, dar la fel ca cel din Samsung GALAXY S10, inferior fata de cel rapid standard din viitorul Huawei P30 PRO. Xiaomi Mi 9 are si un cititor de amprente integrat in ecran, optic, nu ultrasonic precum in Samsung GALAXY S10, sau Huawei P30 PRO, dar per total ofera functii extrem de apropiate precum cele ale telefoanelor premium.

Xiaomi Mi 9. Un REAL iPhone, Huawei, Samsung KILLER

Xiaomi Mi 9. De ce spun ca e un premium smartphone killer ? Ei bine pentru ca ofera multe dintre functiile de top ale telefoanelor de top, cu foarte putine lipsuri, dar la jumatate din pret, da ati cititbine, la jumatate din pret. Spre deosebire de Samsung si Huawei, care n-au avut ceva similar la un pret de acest gen pentru a ataca iPhone, Xiaomi Mi 9 a fost gandit special pentru a pune presiune pe telefoanele companiei Apple, ceea ce nu vezi chiar tot timpul.

Xiaomi Mi 9. Marele avantaj al telefonului este pretul injumatatit fata de cel al telefoanelor de top de la Apple, Samsung, sau Huawei, iar cand spun injumatatit, nu glumesc, si foarte multa lume se va uita serios la el. In China, Xiaomi Mi 9 este extrem de popular si va pune mari probleme pentru Apple, Samsung, Huawei, iar in restul lumii, cu suficienta promovare, poate fura multi clienti de la toti cei trei producatori.

Xiaomi Mi 9. Inainte sa spuneti ca sunt nebun, ganditi-va unde era Huawei acum cativa ani pe piata telefoanelor, si unde a ajuns cu suficienta promovare, iar acest model de la Xiaomi nu va genera sute de milioane de unitati vandute, dar va pune compania in atentia oamenilor.