Xiaomi Mi 9. Un REAL iPhone, Huawei, Samsung KILLER

Xiaomi Mi 9. Noul telefon chinezesc este un real iPhone, Huawei, si Samsung killer, aducand o schimbare serioasa de strategie pe piata smartphone-urilor.

Xiaomi Mi 9 killer

Xiaomi Mi 9. Noul telefon dezvoltat de catre compania Xiaomi a fost pus in mod oficial in vanzare in China, iar in Europa va fi extrem de curand disponibil pentru achizitie, iar interesul va fi mai mult ca sigur mare pentru el. Pentru cei dintre voi care nu stiu asta, Xiaomi Mi 9 este un smartphone cu camera tripla de 48 megapixeli, peste cea a iPhone XS, ecran de peste 6 inch, chip Qualcomm Snapdragon 855, din Samsung GALAXY S10, si 5 GB RAM.

Xiaomi Mi 9. Telefonul are deasemenea un sistem de incarcare wireless care este mai rapid decat sistemul de incarcare rapida din iPhone XS, dar la fel ca cel din Samsung GALAXY S10, inferior fata de cel rapid standard din viitorul Huawei P30 PRO. Xiaomi Mi 9 are si un cititor de amprente integrat in ecran, optic, nu ultrasonic precum in Samsung GALAXY S10, sau Huawei P30 PRO, dar per total ofera functii extrem de apropiate precum cele ale telefoanelor premium.

Xiaomi Mi 9. Un REAL iPhone, Huawei, Samsung KILLER

Xiaomi Mi 9. De ce spun ca e un premium smartphone killer ? Ei bine pentru ca ofera multe dintre functiile de top ale telefoanelor de top, cu foarte putine lipsuri, dar la jumatate din pret, da ati cititbine, la jumatate din pret. Spre deosebire de Samsung si Huawei, care n-au avut ceva similar la un pret de acest gen pentru a ataca iPhone, Xiaomi Mi 9 a fost gandit special pentru a pune presiune pe telefoanele companiei Apple, ceea ce nu vezi chiar tot timpul.

Xiaomi Mi 9. Marele avantaj al telefonului este pretul injumatatit fata de cel al telefoanelor de top de la Apple, Samsung, sau Huawei, iar cand spun injumatatit, nu glumesc, si foarte multa lume se va uita serios la el. In China, Xiaomi Mi 9 este extrem de popular si va pune mari probleme pentru Apple, Samsung, Huawei, iar in restul lumii, cu suficienta promovare, poate fura multi clienti de la toti cei trei producatori.

Xiaomi Mi 9. Inainte sa spuneti ca sunt nebun, ganditi-va unde era Huawei acum cativa ani pe piata telefoanelor, si unde a ajuns cu suficienta promovare, iar acest model de la Xiaomi nu va genera sute de milioane de unitati vandute, dar va pune compania in atentia oamenilor.

19 COMENTARII

  1. Poti garanta ca restul hardware-ul din Xiaomi, mai putin procesorul este identic cu ce gasesti pe S10? Acelasi ecran, acelasi ram? Aceeasi memorie? Aceeasi camera? Aceeasi placa de baza? Modem de internet? Microfon/difuzor etc etc?

  2. Nu va deranjati cu telefonul asta, dupa ce apare VIVO IQOO(cuceresc si cuceresc in traducere motamo), restul firmelor tre sa si inchida portile… sau sa reduca preturile??? Tehnologia devine din ce in ce mai ieftina e si normal tre sa devina ceva la ordinea zilei.

  3. Un preț corect,competitiv. Nu ca Samsung unde costul de producție al lui S10+ e de 420$,doar profitul e mai mare ca acest telefon Xiaomi Mi9!
    “By the calculations of our quick turn estimate, the Samsung Galaxy S10+ cost $420 to make. This represents 42% of the $999.99 street price.”

  4. “The iPhone XS Max with 256GB of storage costs an estimated $443..”
    Cat costa un Iphone XS Max de 256? Cumva 1449€ ? Adica cumperi xiaomi MI9 pt toata familia cumva?

  5. Apple ruleaza cumva android? Comparam si noi mere cu mere si nu cu pere? Avem doua device-uri care ruleaza acelasi android,acealasi procesor,etc. Unul costa 1000 euro iar altul 450 euro.

  6. Samsung ar face bine ca sa nu se mai tot compare mereu cu Apple,sa se compare cu alte telefoane android cu acelasi hardware,acelasi soft dar cu juma de pret.

  7. Deci Apple are dreptul sa ceara de 3 ori pretul, dar Samsung nu are voie sa ceara de 2 ori pretul, doar pt ca exista telefoane cu Android mai ieftine. Logica 0, dar e ok pt un hater Samsung.

  8. Sa tii minte asta atunci cand vor mai aparea speed teste sau cine stie ce comparatii intre telefoane.
    Ma intteb care este si costul pe care Samsung il investeste in R&D, in marketing si in service-uri pt oferirea garantiei si care este costul pe care Xiaomi il investește.
    Ma intreb , oare calitatra asamblării si tuturor pieselor din acest Xiaomi este aceeasi ca cea de pe Samsung? Ambele au acelasi procesor, dar intr-in telefon snt mlt mai mlt piese nu?

  9. Nu-mi pasa ce parere are ala de pe Youtube de S10. Nu am nevoie de ala sa gândească pt mine, îl poti folosii tu, sa gandeasca pt tine.

  10. Nu neg ca are piese mai de calitate,dar pt un “average consumer” contează mult mai mult pretul decât o calitate puțin mai buna a componentelor.

  11. E ca și o Skoda Octavia 2.0 TDI(Xiaomi) vs VW Passat 2.0 TDI(Samsung) vs Tesla(iPhone). Motor diesel de 2 litri mai au o duzina de producatori(unele mai ieftine,altele mai scumpe),pe când Tesla e alta mâncare de peste.

  12. Adevarul doare,știu. In maxim 2 luni toată lumea va uita de S10 cu scăderea producției care va veni de la sine. Salvează-mi comentariul și vorbim peste 2 luni.