Huawei P30 PRO. CUM va fi DISTRUS de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. Din pacate pentru fanii companiei chinezesti, Samsung GALAXY S10 va distruge fara drept de apel noul model de smartphone creat de catre ei.

Huawei P30 PRO distrus

Huawei P30 PRO. Lansarea noului model de smartphone se apropie cu pasi repezi, insa din pacate el urmeaza sa ajunga la clienti cu un foarte mare dezavantaj in comparatie cu predecesorul sau, dar si Samsung GALAXY S10. Mai exact, Huawei P30 PRO urmeaza sa aiba in continuare acel chip Kirin 980, pe care iPhone XS l-a umilit inca din toamna anului trecut, dar pe care Samsung GALAXY S10 il va distruge, asa cum a facut deja cu telefoanele Apple.

Huawei P30 PRO. Chip-ul Kirin 980 a fost lansat in toamna anului trecut de catre chinezi, iar de atunci nu a fost imbunatatit in vreun fel, astfel ca ofera performante inferioare celor pe care le are Samsung GALAXY S10 in momentul de fata. Stim deja ca inclusiv Huawei MATE X are integrat acest nou chip pe care Huawei P30 PRO il va avea deasemenea, iar asta pentru ca deocamdata chinezii nu au un inlocuitor suficient de eficient pentru el, deci “defileaza” cu ce au.

Huawei P30 PRO. CUM va fi DISTRUS de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. Acel chip Kirin 980 a fost intrecut fara drept de apel inclusiv de catre Xiaomi Mi 9, si cam toate telefoanele care vor veni cu Qualcomm Snapdragon 855, inclusiv Vivo iQOO, il vor depasi. Strategia celor de la Huawei nu a fost una tocmai grozava in ceea ce priveste lansarea procesoarelor, iar asta pentru o buna parte din an telefoanele sale raman in urma concurentei, Huawei P30 PRO avnad de suferit din aceasta cauza in fata Samsung GALAXY S10.

Huawei P30 PRO. Va ramane cu mult in urma concurentei dupa ce va fi lansat, cel putin in materie de performante, si am vazut cat de multe s-au schimbat in bine la Samsung GALAXY S10 cu noul procesor Qualcomm. Din pacate, tot ceea ce vom vedea la Huawei P30 PRO, vom vedea si la Huawei MATE X, asa ca va fi foarte interesant de analizat cum se va descurca in fata unui Samsung GALAXY FOLD, care beneficiaza de procesoare mult mai puternice.

Huawei P30 PRO. Lansarea este programata pentru data de 26 martie, in cadrul unui eveniment care va avea loc in Paris, asa ca atunci vom afla toate noutatile sale importante.