Google Glass 2 APARE in Primele IMAGINI Astazi

Google Glass 2. Noua pereche de ochelari inteligenti a celor de la Google a aparut astazi in primele imagini, iata ce secrete ascunde noul produs al americanilor.

Google Glass 2 foto

Google Glass 2. Primele imagini cu noul produs al celor de la Google au aparut astazi pe internet si confirma faptul ca zvonurile aparute in ultimii ani avut totusi la baza un proiect real din cadrul companiei. Versiunea Google Glass 2 despre care vorbim acum este cea Enterprise Edition, nu Explorer Edition, lansate cu foarte multi ani in urma de catre cei de la Google, iar din cate se pare, lansarea acestui nou produs nu este chiar atat de departe precum credeau unii.

Google Glass 2 foto 2

Google Glass 2. Noua pereche de ochelari inteligenti a fost certificata de catre autoritatile americane de la FCC cu mai bine de o luna in urma, dar chiar si atunci nu existau detalii cu privire la o posibila data de lansare. Separat de asta, Google Glass 2 a aparut si un test de performante facut cu Geebench, el dezvaluind faptul ca schimbarile interne ar fi minore, performantele noii perechi de ochelari urmand a fi marginal mai bune fata de cea anterioara.

Google Glass 2 este dezvaluit astazi in primele imagini

Google Glass 2 foto 3

Google Glass 2. Un chip Snapdragon 710 este integrat in noua pereche de ochelari, impreuna cu un modem 4G, Bluetooth 5, si Wi-Fi 802.11ac, deci o combinatie de componente noi cu unele care au performante mai slabe. Pe de alta parte, Google Glass 2 ar urma sa aiba o noua camera de 32 de megapixeli, capabila sa inregistreze video in format 4K la 30 FPS, sau 1080p la 120 FPS, deci inregistrarile si live-urile ar urma sa aiba calitate mult mai buna.

Google Glass 2 foto 1

Google Glass 2. In baza imaginilor de mai jos, autoritatile americane de la FCC ar urma sa faca publica noua certificare pentru ochelarii inteligenti abia in data de 11 mai, adica in preajma Google I/O. E posibil ca Google Glass 2 sa fie anuntat in mod oficial in cadrul Google I/O, si lansat la putin timp dupa aceea, insa ramane de vazut exact care sunt planurile americanilor.

2 COMENTARII