Google Glass 2 va fi Lansat Inaintea Ochelarilor Apple sau Huawei

Google Glass 2 au fost deja certificati pentru lansare, si urmeaza sa ajunga in magazine cu mult inaintea ochelarilor de la Apple, sau chiar Huawei.

Google Glass 2

Google Glass 2 este o pereche de ochelari inteligent care succede Google Glass, iar conform unor informatii noi, urmeaza sa fie lansata chiar undeva in cursul anului 2019. Data este una mult mai avansata decat cea anuntata pentru ochelarii inteligenti ai Apple, sau chiar Huawei, insa Google Glass 2 nu vine ca un produs complet nou pentru companie, asa cum se intampla la celelalte doua.

Google Glass 2 este deja certificat intr-o versiune pentru companii chiar de catre cei de la FCC, care se ocupa cu verificarea oricaror dispozitive electronice vandute in SUA. Din pacate, nu prea exista informatii cu privire la Google Glass 2, separat de faptul ca urmeaza sa aiba conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, insa aici nu este absolut nimic surprinzator.

Google Glass 2 va fi Lansat Inaintea Ochelarilor Apple sau Huawei

Google Glass 2 1

Google Glass 2 este prezentat in imaginea de mai sus de catre cei de la FCC, aceasta fiind versiunea care a fost certificata de catre americani pentru a fi pusa in vanzare in curand. Desigur ca este de asteptat ca ea sa aiba implementate camere mai bune decat in versiunea initiala, si cu siguranta alte surprize care vor face Google Glass 2 mult mai interesanti.

Google Glass 2 va avea cel mai probabil si o serie de noi functii bazate pe realitate augmentata, cei de la Google punand foarte mare accent pe aceasta tehnologie, si pe inteligenta artificiala. Separat de asta, Google Glass 2 vor avea cel mai probabil un pret de vanzare destul de mare, dar asta e normal pentru un produs care nu e dedicat chiar oricui.