Windows 10. Schimbarea MULT ASTEPTATA de Utilizatori

Windows 10. O schimbare mult asteptata a fost lansata astazi pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Microsoft respectand in sfarsit dorintele utilizatorilor.

Windows 10 mail dark mode

Windows 10. O schimbare asteptata de catre foarte multi dintre utilizatorii sistemului de operare a fost oferita chiar zilele acestea de catre americani, dupa foarte multe cereri facute din intreaga lume. Mai exact, ni s-a spus acum cateva saptamani ca e posibil ca Windows 10 sa aiba un dark mode oferit pentru aplicatia Mail, o serie de imagini dezvaluind cum ar trebui sa arate, insa totul a devenit cat se poate de oficial in momentul de fata.

Windows 10. Incepand de astazi, utilizatorii sistemului de operare au disponibila optiunea de a activa noul dark mode pentru aplicatia Mail, insa numai dupa instalarea unei actualizari special create de catre Microsoft. Actualizarea a inceput sa fie distribuita chiar de astazi pentru cei care ruleaza Windows 10 in calculatoare, iar dupa instalare va fi posibila activarea acestui dark mode pentru orice element din interfata sistemului de operare, asa cum dorea toata lumea.

Windows 10 are in sfarsit un dark mode pentru aplicatia Mail

Windows 10 mail dark mode interfata

Windows 10. Pana acum aplicatia Mail permitea aplicarea unei teme intunecate doar pentru anumite elemente ale interfetei sale, insa schimbarea de astazi aduce dark mode-ul pentru toata interfata, adica inclusiv pentru continutul email-urilor. Vorbim despre o modificare extrem de buna de care se bucura utilizatorii Windows 10, dar acesta este doar un preambul pentru ceea ce va urma, deoarece Microsoft intentioneaza sa extinda functionalitatea in toata interfata sistemului de operare.

Windows 10. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, cei de la Microsoft au facut un dark mode inclusiv pentru File Explorer, insa in cazul acestuia procesul de dezvoltare pare sa fie ceva mai complicat decat in cazul altor aplicatii. Foarte multa lume vrea un dark mode pentru File Explorer deoarece ofera posibilitatea de a naviga printre fisiere fara a mai avea acel fundal alb in fata ochilor, iar Windows 10 ar putea oferi schimbarea impreuna cu April 2019 Update, daca va fi gata.

Windows 10. Pentru a beneficia de noul dark mode din aplicatia Mail, va trebui sa instalati cea mai recenta versiune a aplicatiei disponibila si prin Windows Store.