Windows Lite. Revolutia Microsoft pentru PC-uri

Windows Lite. Noua versiune a sistemului de operare al Microsoft se apropie de lansarea oficiala, iata ce urmeaza sa aduca pentru clientii din lumea intreaga.

Windows Lite lansare

Windows Lite. Microsoft lucreaza de ceva vreme la o noua versiune a sistemului sau de operare pentru calculatoare, care va fi bazata intr-o buna masura pe Windows 10, dar va veni cu noutati pentru anumite tipuri de dispozitive. Windows Lite, asa cum ii spune si denumirea, este o versiune a sistemului de operare care are mai putine functii decat Windows 10, insa ocupa mai putin spatiu, si ar trebui sa fie mai usor de folosit de catre utilizatorii din lumea intreaga.

Windows Lite. Conform celor care lucreaza la acest proiect, aceasta versiune a sistemului de operare este gandita pentru a functiona pe terminale mobile care au doua ecrane, dar si pentru competitoare ale Chromebook. O buna parte din interfata pe care o stiti din Windows 10 este modificata substantial si simplificata, astfel incat cei care folosesc Windows Lite sa aiba parte de o experienta noua, teoretic mai buna, de folosire a sistemului de operare.

Windows Lite. Noul Windows Creat de Microsoft pentru laptop-uri si tablete cu 2 ecrane

Windows Lite Microsoft interfata

Windows Lite. Sistemul de operare e facut pentru dispozitive precum Microsoft Courier, un concept de dispozitive electronice cu doua ecrane , adica tablete, sau chiar laptop-uri, insa nici telefoanele plaibile nu sunt excluse. Se pare ca Microsoft a cam incercat sa convinga multi producatori de calculatoare sa faca dispozitive de acest gen, iar Windows Lite este facut pentru a le arata ca au un sistem de operare pe care sa-l foloseasca in produsele de acest gen.

Windows Lite Microsoft ecrane

Windows Lite. Puteti vedea in prima imagine de mai sus cam cum ar trebui sa arate interfata noului sistem de operare, totul fiind gandit pentru a fi cat mai simplu si mai usor de utilizat de catre cei care-l instaleaza. Ideea celor de la Microsoft cu privire la Windows Lite este foarte interesanta, si cred ca multa lume asteapta sa vada cum ar putea fi create primele laptop-uri sau tablete cu doua ecrane, dar asta numai daca producatorii vor considera ca sunt utile.

Windows Lite. Exista posibilitatea ca lansarea acestui sistem de operare sa aiba loc in cursul acestui an, dar totul depinde de cat de mult poate fi expediat procesul de dezvoltare.