Google Chrome. ASA ARATA Dark Mode pe Android

Google Chrome. Noua interfata dark mode pentru aplicatia dedicata sistemului de operare Android este prezentata inaintea lansarii oficiale, iata cum va arata.

Google Chrome dark mode android

Google Chrome. Dupa cum prea bine stiti deja, un dark mode este pregatit pentru lansare in cel mai popular browser pentru navigare pe internet de pe Android, sau calculatoare, iar mai jos vedeti si cum arata. Inca de acum cateva luni a fost anuntata lansarea unui dark mode pentru Google Chrome, atat pentru calculatoare, cat si pentru telefoane mobile, iar astazi vedem cum arata cel pregatit pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

Google Chrome. Versiunea Canary a aplicatiei este disponibila intr-o versiune actualizata chiar astazi pentru cei care o folosesc pe platforma Android, iar multumita ei se poate testa noul dark mode, desi nu e tocmai 100% functional. In versiunea Canary a aplicatiei Google Chrome pentru Android este disponibil acum flag-ul “#enable-android-night-mode”, activarea acestuia permitand folosirea noului dark mode, insa dupa activare trebuie sa inchideti complet aplicatia, si sa o redeschideti.

Google Chrome. ASA ARATA Dark Mode pe Android

Google Chrome dark mode android interfata

Google Chrome. Activarea noului dark mode in versiunea pentru Android a browserului va activa deasemenea si toolbar-ul impartita in doua sectiuni, aceasta schimbare fiind anuntata de ceva vreme odata cu interfata Chrome Duet. Se pare ca aceste doua schimbari importante pentru Google Chrome vor fo lansate impreuna de catre compania Google, si totul in ideea de a oferi o schimbare substantiala pentru interfata de care sa se bucure toti utilizatorii browserului.

Google Chrome. Problema cea mai mare in momentul de fata este ca acest dark mode nu e chiar pregatit pentru a fi folosit, astfel ca sunt destule probleme cu afisarea corecta a continutului, si este bine sa fiti constienti de acest lucru inainte de a-l incerca. Este de altfel foarte normal ca lucrurile sa stea asa, din moment ce noul dark mode nu e oferit in versiunea beta a aplicatiei Google Chrome pentru Android, ci in cea Canary, adica pre-beta.

Google Chrome. Nu se stie in momentul de fata cam cat ar mai putea dura pana cand va fi disponibil acest dark mode in aplicatie, asa ca trebuie sa avem mai multa rabdare.