Captain Marvel, Brie Larson, va Juca intr-un Serial Apple

Captain Marvel, Brie Larson, a fost contractata pentru a fi parte dintr-un serial care va fi produs pentru compania Apple, ea urmand a avea rolul principal.

Captain Marvel Brie Larson apple

Captain Marvel, Brie Larson, a fost aleasa drept unul dintre actorii care va juca intr-un nou serial facut pentru serviciul de streaming video pe care compania Apple vrea sa il lanseze. Anuntul a venit noaptea trecuta, iar Brie Larson va trece de la Captain Marvel, la povestea unui agent CIA sub acoperire, in serialul numit Life Undercover: Coming of Age in the CIA.

Captain Marvel este filmul care astazi este lansat in lumea intreaga, si o are pe Brie Larson in rolul principal, foarte mult interes fiind creat in jurul acestei productii. Pentru serialul celor de la Apple, Brie Larson urmeaza sa fie actorul principal, trecand de la Captain Marvel la o poveste complet diferita, insa mai mult ca sigur va avea o evolutie excelenta.

Captain Marvel, Brie Larson, va Juca intr-un Serial Apple

Captain Marvel i-a adus actriteti o notorietate cam la fel de mare precum filmul Room, pentru care a castgat un Oscar, dar si un Glob de Aur, in 2015. Apple a ales-o pentru ca are in spate un istoric uimitor, pentru ca este talentata, dar si pentru ca filmul Captain Marvel o va face pe Brie Larson si mai cunoscuta la nivel international, iar asta ii va ajuta serialul.

In addition to starring in the Marvel film “Captain Marvel,” which premieres this Friday, Larson has also signed on to star in and executive produce a drama series that has scored a straight-to-series commitment at Apple. The untitled series is based on the real life experiences of CIA undercover operative Amaryllis Fox and her upcoming memoir, “Life Undercover: Coming of Age in the CIA,” which will be published by Knopf on Oct. 15.

Captain Marvel a fost laudat de catre multi dintre cei care au avut ocazia de a participa la avanpremiera, Brie Larson avand o prestatie foarte apreciata, alaturi de alti actori de renume. Captain Marvel va fi unul dintre cele mai mari filme ale anului 2019, iar Apple va profita din plin de succesul sau pentru a-si promova serialul care va fi lansat tot in cursul acestui an.