Huawei P30 PRO. Veste PROASTA fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. O veste foarte proasta a venit astazi pentru noile telefoane ale celor de la Huawei, Samsung GALAXY S10 urmand a avea un avantaj major.

Huawei P30 PRO stocare

Huawei P30 PRO. Avand in vedere ca lansarea noului telefon se apropie cu pasi repezi, astazi vorbim despre noi informatii privind specificatiile tehnice pe care atat acest model, cat si cel inferior, le vor avea. Informatiile vin de la un cunoscut leaker de informatii privind telefoane inca nelansate, iar cu ajutorul sau ne putem face o idee cu privire la ceea ce va aduce Huawei P30 PRO pentru a concura cu Samsung GALAXY S10, lansat deja pentru clientii din lumea intreaga.

Huawei P30 PRO. Acest model de smartphone va fi lansat intr-o configuratie care are 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, adica exact ceea ce ofera Samsung GALAXY S10 in momentul de fata pentru clienti. Tot 8 GB RAM urmeaza sa fie oferiti si pentru versiunile cu 256 GB sau 512 GB spatiu de stocare ale Huawei P30 PRO, iar in mod complet surprinzator lipseste versiunea care 12 GB RAM RAM, ceva ce a fost anuntat pentru lansare inca de acum cateva saptamani.

Huawei P30 PRO. Veste PROASTA fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. In aceasta lista de configuratii nu vedem nici acel 1 TB de spatiu de stocare pe care unii l-au anuntat pentru noul model de smartphone imediat dupa ce Samsung GALAXY S10 a fost lansat de catre coreeni. Daca Huawei P30 PRO va fi lansat intr-adevar fata 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare, atunci e posibil acei putini care sunt interesati de aceste modele sa aleaga doar ceea ce ofera Samsung, sau alti producatori de telefoane mobile.

Huawei P30 PRO. Daca pentru acest model urmeaza sa fie oferite configuratii inferioare fata de cele ale Samsung GALAXY S10, pentru versiunea P30 lucrurile nu vor fi diferite, iar asta pentru ca acest model va avea configuratie si mai proasta. Cum a gandit compania Huawei lucrurile deocamdata e neclar, insa din cate se pare, Huawei P30 PRO va avea si unele dezavantaje in fata telefoanelor coreenilor, ceea ce i-ar putea afecta in vanzari.

Huawei P30 PRO. Lansarea va avea loc in data de 26 martie in Paris, insa cand vor incepe vanzarile nu se stie deocamdata, desi este de asteptat ca data oficiala sa fie abia undeva peste o luna.