Facebook Messenger. Schimbare URIASA Anuntata Astazi

Facebook Messenger. Aplicatia de mesagerie urmeaza sa treaca printr-o schimbare radicala gandita de catre CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, iata ce planuieste.

Facebook Messenger schimbare

Facebook Messenger. O schimbare foarte importanta pentru platforma de mesagerie a fost anuntata noaptea trecuta de catre CEO-ul Facebook, Mark Zuckeberg, el dorind sa schimbe reteaua de socializare din temelie, pentru a oferi o noua experienta pentru oameni. Mai exact, Facebook urmeaza sa fie impartita in doua, o parte in care oamenii vor putea discuta public, asa cum o fac acum in diverse grupuri, si o parte care va fi centrata pe discutii private, adica si Facebook Messenger.

Facebook Messenger. Se pare ca Facebook se va concentra tot mai mult pe a creste securitatea conversatiilor care au loc prin intermediul platformei de mesagerie, iar asta pentru ca acum nu ar fi chiar atat de sigure, sau cel putin asta se da de inteles. Facebook Messenger ar urma sa fie noul loc de intalnire al oamenilor care foloseau Facebook inainte, iar conversatiile lor n-ar mai fi atat de publice precum pana acum, ci ar fi “protejate” de catre cei de la Facebook.

Facebook Messenger. Schimbare URIASA Anuntata Astazi

Facebook Messenger. Aceasta este totusi doar o componenta din intregul mecanism al companiei, iar asta pentru ca WhatsApp Messenger si Instagram vor face deasemenea parte din sistemul de discutii private gandit de catre Mark Zuckerberg. Pentru a-si putea oferi viziunea, Zuckerberg anunta ca vor fi combinate Facebook Messenger, WhatsApp Messenger si Instagram, ceea ce am mai auzit ca zvon acum cateva saptamani, insa acum totul a devenit 100% real.

You can imagine many simple experiences like this — a person discovers a business on Instagram and easily transitions to their preferred messaging app for secure payments and customer support; another person wants to catch up with a friend and can send them a message that goes to their preferred app without having to think about where that person prefers to be reached; or you simply post a story from your day across both Facebook and Instagram and can get all the replies from your friends in one place.

Facebook Messenger. Puteti vedea mai sus cam cum si-a imaginat Zuckerberg aceasta modificare substantiala pentru platformele sale, cu oameni care discuta, fac transferuri de bani, primesc ajutor de la diverse companii, etc. Nici story-urile nu dispar complet din viziunea pentru Facebook Messenger, pentru ca n-au fost copiate usor de la Snapchat si trebuie sa ramana, insa lumea a cam inceput sa paraseasca reteaua, asa ca se cauta solutii pentru a tine utilizatorii legati de platforma.

1 COMENTARIU