Google. ATENTIE! PROBLEMA GRAVA, TOATA LUMEA e Afectata

Google. O problema foarte grava a fost anuntata de catre compania americana, ea afectand toti utilizatorii din lumea intreaga, iata ce trebuie sa faci chiar acum.

Google exploit chrome

Google. O problema foarte grava a fost confirmata oficial de catre compania americana, si din pacate toata lumea este afectata de catre ea chiar in acest moment, o rezolvare fiind oferita, dar trebuie si instalata. Mai exact, cei de la Google au rezolvat o problema critica de securitate a Google Chrome printr-o actualizare lansata astazi pentru cel mai folosit browser pentru navigare pe internet, si trebuie sa o instalezi chiar in acest moment in calculator, sau telefon.

Google. Vorbim despre un exploit zero-day pe care americanii l-au descoperit si reparat in Google Chrome, el afectand utilizatorii de calculatoare Windows, macOS, sau Linux, insa si pe cei cu telefoane Android. Se pare ca exploit-ul zero-day pe care Google l-a reparat in browserul Google Chrome este deja folosit de catre hackeri pentru a ataca utilizatorii de pe aceste platforme, asa ca trebuie sa faceti imediat update-ul pentru a fi in siguranta si a nu fi afectati.

Google. ATENTIE! PROBLEMA GRAVA, TOATA LUMEA e Afectata

Google. Versiunea 72.0.3626.121 a browser-ului Google Chrome a fost lansata de catre americani pentru macOS, Linux, Windows, plus una separata pentru Android, toate rezolvand problema pe care pana acum compania nu o descoperise. Conform datelor furnizate pana acum, aceasta vulnrabilitate majora foloseste “Filereader API” in browserul Google Chrome pentru a accesa fisiere din calculatoare, iar in anumite cazuri cei de la Google spun ca ar putea fi rulat inclusiv cod malitios fara ca utilizatorul sa stie ce se intampla.

Google. Abia pe data de 27 februarie a fost descoperit acest exploit de catre companie, iar asta dupa ce el a fost folosit de catre hackeri pentru a ataca utilizatori obisnuiti cu versiuni anterioare ale browserului. Mesajul de update a fost lansat de catre cei de la Google avand in vedere importanta majora pe care o are acest exploit, si faptul ca aceasta e singura metoda prin care el poate fi blocat, iar utilizatorii au datele protejate in calculatoare si telefoane.