OPPO. NOU Smartphone ce INTRECE iPhone XS in Performante

OPPO. Un nou smartphone important a fost dezvaluit astazi pentru producatorul chinez, acesta urmand a depasi telefoanele iPhone XS in performantele generale.

OPPO INTRECE iPhone XS

OPPO. Un nou smartphone foarte interesant este pregatit pentru lansare de catre compania chinezeasca, iar conform unui test de performante facut folosind AnTuTu, dispozitivul urmeaza sa intreaca iPhone XS in performante. Puteti vedea in imaginea de mai jos cam ce fel de performante are noul model de telefon, compania OPPO implementand pentru el un chip Qualcomm Snapdragon 855, iar multumita lui se inregistreaza performante superioare celor ale iPhone XS, desi diferenta nu este chiar atat de mare.

OPPO. In momentul de fata noul smartphone are numele de cod OP46C3 inregistrat pentru AnTuTu, iar asta pentru ca este deocamdata in proces de dezvoltare inaintea lansarii, deci nu ar trebui sa se afle prea multe detalii despre el. Ceea ce se stie clar despre acest nou model de telefon al OPPO este ca nu ar fi modelul R11s, pentru ca are si specificatii diferite, astfel ca ar fi vorba despre un alt model, care ar trebui sa fie si mai scump, in final.

OPPO. NOU Smartphone ce INTRECE iPhone XS in Performante

OPPO INTRECE iPhone XS performante

OPPO. Separat de acel chip Qualcomm Snapdragon 855, acest telefon are deasemenea 8 GB de memorie RAM, 256 GB spatiu de stocare, plus o placa video Adreno 640, adica tot ce vedem si la alte telefoane premium de pe piata, cum ar fi Samsung GALAXY S10. Nu se stie ce diagonala are ecranul, insa rezolutia de 2340 x 1080 pixeli este confirmata pentru telefon, impreuna cu un senzor de imagine de 12 megapixeli pentru camera principala, si unul de 16 megapixeli pentru cea frontala.

OPPO. Partea cea mai interesanta sta totusi in performante, telefonul obtinand un scor cu aproximativ 10.000 de puncte mai mare decat cel al iPhone XS, in AnTuTu, deci va avea performante mai bune, in final. OPPO a atacat in ultimii ani suprematia telefoanelor iPhone pe pietele internationale, iar acest nou dispozitiv ar putea da o lovitura si mai mare, daca va veni inclusiv cu o camera de 48 de megapixeli si zoom optic 10X, dar asta ramane de vazut.

5 COMENTARII

  1. Asta arată că nu Android este de vină pentru performanțele ușor mai mici ale terminalelor vs iPhone. Este mare lucru să faci un sistem de operare pentru sute de producători și care să bată un sistem de operare pentru un singur producător.

    Bravo Apple! Ai înfrânt!

  2. Asta arată că nu Android este de vină pentru performanțele ușor mai mici ale terminalelor vs iPhone. Este mare lucru să faci un sistem de operare pentru sute de producători și care să bată un sistem de operare pentru un singur producător.

    Bravo Apple! Ai înfrânt!