Donald Trump il Lauda pe “Tim Apple” intr-o Intalnire oficiala

tim apple

Donald Trump si Tim Cook s-au intalnit ieri la Casa Alba, impreuna cu multi alti reprezentanti ai mediului de afaceri din SUA pentru a discuta despre crearea de locuri de munca. Presedintele SUA a avut multe cuvinte de lauda la adresa lui Tim Cook, insa a cam avut probleme in a-i spune corect numele, numindu-l Tim Apple pe CEO-ul companiei Apple.

Acum daca ati crede ca asta e o greseala facuta pentru prima oara, ei bine nu e chiar asa, pentru ca Donald Trump foloseste porecle pentru presedintii companiilor importante din SUA. Tim Apple e denumirea sub care il cunoaste pe CEO-ul companiei americane, asa cum CEO-ul Lockheed Martin nu este Marillyn Hewson pentru Trump, ci Marillyn Lockheed, iar Jeff Bezos e Jeff Bozo.

De obicei poreclele oamenilor nu prea ajung sa fie spuse in fata camerelor de catre cei care le creeaza, cel putin la un asemenea nivel, insa sa nu uitam ca vorbim despre Donald Trump.

3 COMENTARII

  1. Iar am avut dreptate..tin minte agaricii de pe aici viorel si turma care se contraziceau cu mine ca Donald va manca Apple si multe alte cacaturi si in final a ajuns sa faca exceptii si laude in fata camerelor