Windows 10. ALERTA! MAREA PROBLEMA Anuntata de Microsoft

Windows 10. O problema foarte mare anuntata de catre compania Microsoft afecteaza toti utilizatorii sistemului de operare, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

Windows 10 lag

Windows 10. Saptamana si problema pentru sistemul de operare al companiei Microsoft, o noua alerta fiind lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga de catre americani, si desigur ca ea are legatura tot cu o actualizare recenta. Mai exact, compania Microsoft a lansat pentru Windows 10 in data de 1 martie o actualizare cu numarul KB4482887, aceasta avand menirea de a rezolva probleme de functionare, insa din pacate aduce alte probleme mult mai serioase.

Windows 10. Conform utilizatorilor care au instalat aceasta actualizare, KB4482887 genereaza probleme foarte mari in jocuri pentru oameni, acestia experimentand lag sever in mod complet aleator in timp ce se joaca. Problemele se refera atat la o scadere drastica a FPS-urilor, cat si la interpretarea cu intarziere a interactiunilor cu mouse-ul, astfel ca oamenii care au Windows 10 se gasesc in situatia de a critica iar Microsoft pentru update-urile proaste pe care le lanseaza.

Windows 10. ALERTA! MAREA PROBLEMA Anuntata de Microsoft

Windows 10. Printre jocurile afectate sunt all of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, Destiny 2, sau Battlefield V, deci nu prea conteaza cat de vechi, sau nou, e jocul, pentru ca problema se manifesta la fel. Microsoft a confirmat faptul ca exista intr-adevar probleme majore cu acest patch lansat pentru Windows 10, compania americana anuntand ca deocamdata singura solutie pentru oameni este sa dezinstaleze actualizarea pentru a readuce lucrurile la normal.

This patch is causing massive lag spikes in older games, like CoD4 and CoD MW2. Right after installing this update, I launch any of the two aforementioned games, moving the mouse around (yes, mouse movement) causes the game to freeze in one second intervals every time. If you don’t move the mouse, game appears fine.

Windows 10. Solutia gasita de catre compania Microsoft nu este cea mai buna pentru utilizatori, dar cu aceasta ocazie unii se vor convinge fara vreun dubiu de faptul ca trebuie sa ignore actualizarile lansate de catre americani. Din pacate pentru toata lumea, actualizarile recente lansate pentru Windows 10 s-au dovedit a fi un dezastru dupa altul, iar asta fara ca Microsoft sa gaseasca vreo metoda prin care sa ofere patch-uri fara probleme majore.

Windows 10. Pentru luna viitoare este pregatita lansarea April 2019 Update, o alta actualizare majora, insa e foarte posibil ca lumea sa o evite cu desavarsire, avand in vedere ca genereaza mai mlte probleme decat rezolva.

7 COMENTARII

  1. Cred ca a venit timpul sa renunț la windows. Editez video zilnic in Adobe Premiere Pro, iar de la ultimul update, nu se mai deschide (nicio versiune)

  2. cine va pune sa fiti cobai-ul lui microshiit? faceti update doar cand apare un nou RS, nu mereu…ca il stricati aiurea. Decand nu mai e bill gates, microsoft e microshiit.

  3. cine va pune sa fiti cobai-ul lui microshiit? faceti update doar cand apare un nou RS, nu mereu…ca il stricati aiurea. Decand nu mai e bill gates, microsoft e microshiit.