Facebook. Schimbare PROASTA de Interfata in Aplicatie

Facebook. O schimbare foarte proasta de interfata este pregatita pentru aplicatia retelei de socializare, iata ce nimeni nu vrea, dar va fi impus pe telefoane.

Facebook interfata

Facebook. Compania americana are aplicatii pentru telefoane mobile care permit accesarea retelei sale de socializare de oriunde si oricand, insa interfata lor a cam ajuns in punctul in care are nevoie de o actualizare. Cei de la Facebook stiu asta, asa ca testeaza in momentul de fata o actualizare pentru aplicatie care aduce o noua interfata pentru Android, deocamdata, insa ea e foarte departe de ceea ce asteapta cu adevarat utilizatorii din lumea intreaga.

Facebook. Noua interfata a aplicatiei pentru Android are eliminata culoarea albastra din partea superioara a interfetei, in locul sau aparand culoarea alba, peste tot, in ton cu design-ul material pe care il tot promoveaza Google. In loc sa aiba un dark mode implementat de catre Facebook, noua interfata devine complet alba, adica exact invers fata de ceea ce tot cer diversii utilizatori de telefoane mobile din intreaga lume, iar acesta nu este tocmai un lucru bun.

Facebook. Schimbare PROASTA de Interfata in Aplicatie

Facebook interfata alba

Facebook. Separat de aplicarea culorii albe cam peste tot, impreuna cu putin gri, iconitele si meniurile sunt deasemenea redimensionate de catre compania americana, totul semanand destul de bine cu ceea ce am vazut in Facebook Messenger. Probabil va amintiti deja ca pentru Facebook Messenger a fost lansata intai o noua interfata alba si mai apoi noul dark mode pe care-l puteti activa chiar acum, asa ca acelasi lucru ar urma sa se intample si pentru aplicatia principala a Facebook.

Facebook. Desigur ca nu exista vreo dovada a faptului ca vom avea un dark mode de la companie pentru aplicatia sa principala, insa nu exista vreu motiv real sa credem ca el nu va fi oferit pentru toata lumea. Foarte multi apreciaza noul dark mode din Facebook Messenger, asa ca sunt destul de convins de faptul ca Facebook va oferi ceva similar pentru aplicatia sa principala, atat in cazul iPhone, cat si in cazul Android.

Facebook. Trebuie sa mai avem rabdare pana cand acest dark mode va fi implementat si in aceasta aplicatie, iar pentru asta ar putea fi nevoie de cateva luni bune, in final.