Google Maps. Functia care va face UITAT Waze

Google Maps. O noua functie foarte importanta pentru aplicatie este implementata pentru a face uitata aplicatia Waze, iata ce va oferi pentru utilizatori.

Google Maps waze

Google Maps. O noua functie lansata deja pentru aplicatia de harti online a celor de la Google are menirea de a face uitat Waze in ceea ce priveste directionarea utilizatorilor spre diverse locatii in care vor sa ajunga. Mai exact, aplicatia Google Maps a inceput sa afiseze acum pe itinerariul rutelor inclusiv radarele fixe si mobile care au fost raportate de catre utilizatori, informatiile fiind cel mai probabil preluate direct din Waze pentru a alerta oamenii care folosesc aplicatia.

Google Maps. Stiam inca de prin vara ca Google testeaza implementarea acestei functii pentru utilizatori, unii vazand deja alertele in perioada de testare beta, insa se pare ca acum ea incepe sa fie oferita in mod public. Google Maps a avut aceste teste incepute in Australia de catre compania Google, insa ele au fost extinse inclusiv in Canada pentru utilizatori, iar spre deosebire de vara trecuta, acum sunt afisate radarele inclusiv in itinerariu, nu doar oamenii ajung in apropierea lor.

Google Maps. Functia care va face UITAT Waze

Google Maps. Exact precum in cazul Waze, si aplicatia de harti a celor de la Google emite avertizari sonore cu privire la radarele care sunt in apropierea utilizatorilor, astfel icnat acestia sa stie si sa le evite. Radarele fixe sunt listate in diverse aplicatii de navigatie, insa pentru cele mobile Google Maps ia mai mult ca sigur datele din Waze, platforma fiind folosita de catre foarte multa lume, in special in Romania, pentru a marca masinile de politie.

Drivers using Google Maps are getting a last-minute warning as they approach some photo radar camera locations. The feature, which is currently being rolled out by Google, allows users to see speed limits, speed cameras and mobile speed cameras on the map before they leave.

Google Maps. Avand in vedere ca Waze nu are la fel de multi utilizatori activi precum aplicatia principala de harti online a celor de la Google, era normal sa vedem preluarea acestei functionalitati de catre companie. E foarte posibil ca si alte functii sa fie implementate in curand pentru a le oferi utilizatorilor Google Maps o experienta la fel de buna precum in Waze, insa deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la acest lucru.

Google Maps. Nu se stie cand urmeaza sa ajunga aceasta functionalitate si in Romania, asa ca daca erati interesati de folosirea sa, atunci va tre