Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, Vesti TOT mai PROASTE pentru ROMANI

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, din pacate vestile proaste nu se opresc pentru clientii din Romania, si de ceea ce v-am avertizat nu scapam, iata ce urmeaza.

Digi Mobil scumpiri

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, au din pacate vesti tot mai proaste pentru clientii din Romania, care se pare ca nu au parte de vreo speranta ca lucrurile sa se imbunatateasca in vreun fel, sau altul. Mai exact, v-am spus ieri ca Telekom a anuntat cresteri de preturi pentru servicii, asa cum s-a intamplat si cu Digi Mobil, iar din pacate tot ceea ce v-am spus in ultimele luni in legatura cu efectele negative ale OUG 114/2018 incepe sa se adevereasca.

Digi Mobil. Desi Guvernul Romaniei a insistat ca preturile serviciilor de telecomunicatii n-ar trebui sa creasca in urma adoptarii OUG 114/2018, doi mari operatori au facut deja acest lucru, si exista asteptari ca Orange si Vodafone sa faca acelasi lucru. Anuntul surprinzator al celor de la Telekom vine la doar cateva zile dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat ca OUG 114/2018 va fi modificata de o alta OUG, deci Digi Mobil, si restul companiilor, ar fi trebuit sa fie optimiste.

Digi Mobil. Orange, Telekom, Vodafone, nu au vesti bune pentru Romani

Digi Mobil. Deocamdata preturile serviciilor de telecomunicatii au crescut cu doar cativa LEI, nesemnificativ per total, insa daca situatia nu se va schimba, ne putem astepta la cresteri mult mai mari. E posibil ca acesti cativa LEI sa nu fie suficienti, in final, pentru a acoperi taxele pe care vor trebui sa le plateasca Digi Mobil, impreuna cu celelalte companii de telecomunicatii, asa ca e foarte posibil ca preturile sa creasca si mai mult in pana la final de 2019, sau in 2020.

Digi Mobil. Modificarea de preturi facuta de catre Telekom si RCS & RDS este un semnal foarte clar ca Guvernul Romaniei nu va face modificarile dorite de catre sectorul telecom, altfel nu s-ar fi ajuns la o asemenea decizie. Telekom a amenintat cu boicotarea licitatiei pentru 5G, insa in final a ajuns sa faca exact ce s-a intamplat si la Digi Mobil, adica au crescut preturile, iar Orange si Vodafone, probabil, ca vor face acelasi lucru pentru a-si salva profitul.

Digi Mobil. Aceste cresteri de preturi ne vor asigura de faptul ca vom avea totusi retele 5G in anul 2019, insa s-ar putea sa vedem acolo preturi mai mari decat ar fi trebuit, tocmai din cauza efectelor OUG 114/2018.