Huawei P30 PRO. AVANTAJE si DEZAVANTAJE fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. Vine cu o serie de mari avantaje, dar si unele dezavantaje in comparatie cu Samsung GALAXY S10, iata care sunt diferentele dintre telefoane.

Huawei P30 PRO dezAVANTAJE

Huawei P30 PRO. Noul model de smartphone pregatit de catre chinezi urmeaza sa fie prezentat oficial in cadrul unei conferinte care va avea loc pe 26 martie la aproape trei saptamani distanta de lansarea Samsung GALAXY S10. Din ceea ce am vazut pana acum, Samsung GALAXY S10 se vinde foarte bine in China, tara unde Huawei inca detine locul 1 in vanzarile smartphone, si in care Huawei P30 PRO este asteptat de catre foarte multi fani in momentul de fata.

Huawei P30 PRO. Desi va fi vandut la un pret apropiat de cel al Samsung GALAXY S10 Plus, nu va avea totusi doar avantaje fata de telefonul coreenilor, iar asta pentru ca nu toate componentele sale vor fi la fel de bune. Huawei P30 PRO va avea un ecran inferior celui din Samsung GALAXY S10, cu o rezolutie FHD+, fata de cea QHD+, iar in ceea ce priveste tehnologiia din spatele sau, e imposibil ca BOE, furnizorul de ecrane al Huawei, sa ofere ceva mai bun decat Samsung Display.

Huawei P30 PRO. AVANTAJE si DEZAVANTAJE fata de GALAXY S10

Huawei P30 PRO. Nici procesorul din telefon nu va fi la fel de bun precum cel Qualcomm Snapdragon 855 din Samsung GALAXY S10 Plus, dar e posibil sa-l intreaca pe cel Exynos, RAM-ul urmand a fi cam la fel de bun. Bateria din Huawei P30 PRO ar trebui sa fie ceva mai mare decat cea din telefoanele Samsung, cu 400 – 500 mAh, deci autonomia ar trebui sa fie superioara, insa sitemul de incarcare rapida de 55W ar trebui sa incarce 80% din baterie in doar 30 de minute.

Huawei P30 PRO. Un alt avantaj important va fi camera quad, care va avea si un senzor de imagine telephoto cu zoom optic de pana la 10X, ceva ce in Samsung GALAXY S10 Plus nu exista, si nu va exista prea curand. Daca Huawei P30 PRO va avea si un sistem de incarcare wireless de macar 20W, ca Xiaomi Mi 9, asa cum se zvoneste, atunci Samsung GALAXY S10 Plus nu va mai fi o alternativa chiar atat de dezirabila pentru chiar atat de multa lume.

Huawei P30 PRO. In ciuda faptului ca vine de la un producator chinez, noul smartphone se anunta a fi extrem de interesant, si cel mai probabil va egala in vanzari versiunea anterioara.