Huawei P30 PRO. Anunt DEZAMAGITOR fata de S10, iPhone

Huawei P30 PRO. Un anunt dezamagitor este fcut inainte de lansare in raport cu Samsung GALAXY S10 si iPhone XS, iata ce probleme va avea fata de aceste telefoane.

 

Huawei P30 PRO anunt

Huawei P30 PRO. Desi nici nu a fost lansat inca pentru clientii din lumea intreaga, noul model de smartphone al companiei Huawei nu este vazut chiar atat de bine nici macar de catre partenerii sai. Mai exact, cei care produc placi de circuite integrate sustin ca se asteapta ca Huawei P30 PRO sa aiba vanzari sub asteptari din cauza situatiei economiei globale, dar si a razboiului comercial in care compania Huawei este implicata in acest moment cu SUA.

Huawei P30 PRO. Practic, partenerii chinezilor sustin continua ideile analistilor de la final de an, care au spus ca piata smartphone ar urma sa se contracte si anul acesta, asa cum s-a intamplat si anul trecut. E posibil ca Huawei sa-si fi anuntat partenerii ca exista posibilitatea ca pentru Huawei P30 PRO sa fie comenzi mai mici dintr-o estimare a faptului ca lumea nu va mai cheltui la fel de multi bani pentru a cumpara smartphone-uri in cursul anului 2019.

Huawei P30 PRO. Anunt DEZAMAGITOR fata de S10, iPhone

Huawei P30 PRO. Interesant este ca partenerii chinezilor fac acest anunt in conditiile in care cei de la Huawei au drept obiectiv o crestere substantiala a vanzarilor pentru anul 2019 in comparatie cu anul 2018. Anul trecut chinezii au vandut putin peste 200 de milioane de smartphone-uri la nivel global, majoritatea modele low-end, iar in 2019 vor sa treaca Apple in vanzari, cu peste 210 – 215 milioane de unitati, iar Huawei P30 PRO ar juca un rol serios in acest plan.

China handset vendor Huawei is set to release new smartphone model P30 Pro in late March as one of its major offerings for the first half of 2019, but Taiwan PCB supply chain is conservative about shipment momentum to be driven by the new model.

Huawei P30 PRO. Daca vanzarile vor fi mai mici, asa cum anunta partenerii chinezilor, atunci ar putea fi sub cele pe care Samsung GALAXY S10, sau iPhone XS le inregistreaza, ma rog, fata de al doilea vor fi oricum mai mici. Ca sa fiu sincer, cred ca Huawei P30 PRO va stabili noi recorduri de vanzari pentru companie, asa cum s-a intamplat anul trecut si cu telefonul P20 PRO, iar asta in principal multumita noii camere care va fi integrata.

Huawei P30 PRO. Lansarea noului model de smartphone va avea loc in data de 26 martie, in cadrul unei conferinte organizate la Paris, insa vanzarile vor incepe abia undeva prin luna aprilie.