RCS & RDS. ATENTIE! Mesaj IMPORTANT pentru Clienti

RCS & RDS. Un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania a fost facut pentru a te ajuta, iata ce trebuie sa stii in acest moment daca esti client.

0

RCS & RDS spam

RCS & RDS. Saptamana trecuta grupul telecom a facut un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, intr-o incercare de a-i convinge pe oameni sa isi securizeze calculatoarele si dispozitivele IoT pe care le folosesc. RCS & RDS a publicat si o pagina speciala in care a oferit o serie de explicatii cu privire la problemele de securitate cel mai des intalnite de catre oamenii care nu-si securizeaza calculatoarele, fie ca ii sunt clienti, sau nu.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

RCS & RDS. Separat de informatiile privind porturile blocate pentru a impiedica atacurile impotriva calculatoarelor voastre, dar si a scannerului pentru vulnerabilitati, compania ofera informatii inclusiv despre atacurile de tip SPAM, PHISHING, MALWARE, sau FRAUDA. Este foarte important ca toti utilizatorii de calculatoare sa stie ce inseamna aceste tipuri de atacuri, fie ca sunt clienti ai RCS & RDS, sau nu, orice utilizator putand fi afectat de catre ele.

RCS & RDS. ATENTIE! Mesaj IMPORTANT pentru Clienti

RCS & RDS. Separat de explicatiile pentru aceste tipuri de atacuri foarte periculoase, compania ofera inclusiv informatii foarte importante care va ajuta sa va protejati de ele, chiar daca decideti sa inlaturati masurile de securitate noi. Este foarte important sa stiti si aceste detalii pe care cei de la RCS & RDS le furnizeaza pentru clientii din Romania, pentru ca in situatia in care folositi serviciile altor companii, care nu ofera acelasi nivel de protectie, veti sti cum sa va protejati.

RCS & RDS. Impreuna cu toate acestea sunt oferite inclusiv detalii privind simptomele atacurilor care sunt derulate impotriva voastra, astfel ca daca ati fost infectat cu malware, spyware, sau virusi, veti sti cum sa detectati problema. Explicatii cu privire la metode de curatare a calculatoarelor voastre sunt deasemenea oferite de catre cei de la RCS & RDS, astfel ca puteti fi protejati in totalitate pentru a avea parte de o experienta cat mai lipsita de griji.

RCS & RDS. Toate aceste informatii sunt disponibile in aceasta pagina a website-ului operatorului de telecomunicatii, si va recomand sa analizati cu foarte mare atentie informatiile disponibile acolo.